Κατερίνα Καραβάτου: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον μικρό Αρίωνα - Παίρνει δύναμη από τα παιδιά της

Έριξε το Instagram!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον μικρό Αρίωνα - Παίρνει δύναμη από τα παιδιά της

Η Κατερίνα Καραβάτου προσπαθεί να ενταχθεί σε μια νέα καθημερινότητα μετά τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη και αυτή, όπως έχουμε καταλάβει, αφορά στην αφοσίωση στα παιδιά και στην δουλειά της. Αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε και προ διαζυγίου, ωστόσο τώρα πια τη βλέπουμε να φανερώνει περισσότερο στιγμές με τα παιδιά της.

Με μια πρόσφατη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε τον μικρό Αρίωνα, να είναι ξαπλωμένοι αγκαλιά. Πρόκειται για μια πολύ τρυφερή στιγμή ανάμεσα σε μαμά και γιο, οι οποίες δεν είναι πολλές μέσα στην ημέρα, με την Κατερίνα να ετοιμάζει καθημερινά την εκπομπή και τα παιδιά να έχουν πολλές δραστηριότητες.

H φωτογραφία της Κατερίνας Καραβάτου με τον Αρίωνα

Κατερίνα Καραβάτου - Αρίωνας

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για το χωρισμό της

Στην σημερινή εκπομπή του «Τι λες τώρα» η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε σε μια εξομολόγηση on air για τον δικό της χωρισμό αλλά και για το μεγάλωμα των παιδιών της με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Στέλιος Διονυσίου στην κάμερα της εκπομπής του MEGA.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εγώ δεν μπορώ να σας μιλήσω γιατί ο δικός μου χωρισμός είναι πολύ πρόσφατος και μετρά κάποιους μήνες. Αλλά νομίζω ότι μόνο έτσι μπορεί να πάει κάτι μπροστά και να προστατεύσεις τα παιδιά που εσύ έχεις πάρει την ευθύνη κι έχεις φέρει στον κόσμο.

Δεν είναι μόνο ανδρικό προνόμιο, αυτό το σκεφτόμαστε κι εμείς οι γυναίκες συγγνώμη. Μα εγώ πως να μην το έχω σκεφτεί παιδιά; Δεν το σκέφτεσαι ποιος θα είναι ο επόμενος που θα είναι μαζί με τα παιδιά σου; Τι λες τώρα; Πρέπει να είσαι μόνο μπαμπάς;

Κι εμένα με αγχώνει η γυναικεία παρουσία στον χώρο που θα είναι η κόρη μου κι ο γιος μου. Τι σημασία έχει; Σε παρακαλώ είναι το άλφα και το ωμέγα κι αυτό είναι άλλη μια ευθύνη που έχουμε εμείς οι γονείς και που οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την οικογένειά μας».