Κατερίνα Καραβάτου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της, Αρίωνα - Αποκάλυψε την μεγάλη του αγάπη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της, Αρίωνα - Αποκάλυψε την μεγάλη του αγάπη

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιας και δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια αναφορά για τον χωρισμό της στον αέρα της εκπομπής της.

Αυτή τη φορά η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να αποκαλύψει στους αγαπημένους της διαδικτυακούς φίλους, την αγάπη του γιου της με την αναρρίχηση. Η ίδια, συνόδευσε τον γιο της στο νέο του μάθημα αναρρίχησης, με τον μικρό Αρίωνα να τα καταφέρνει μια χαρά με τα ύψη.

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καραβάτου με τον γιο της

Ανάρτηση Κατερίνας Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου

«Όταν το έμαθα μέσα από ένα δημοσίευμα ένιωσα...»

Το μεσημέρι της Κυριακής 13/3 η Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Τι λες τώρα», θέλησε να αναφερθεί επίσης για το γεγονός πως ένιωσε όταν έμαθε μέσα από ένα δημοσίευμα ότι δεν θα συνεχιζόταν η εκπομπή της «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η αλήθεια είναι για να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Όχι ότι έχει νόημα μετά από τόσο καιρό. Όχι δεν το ήξερα, ήξερα ότι συνεχίζω. Οπότε όταν το έμαθα μέσα από ένα δημοσίευμα, είναι κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει μία αναστάτωση. Για να το πω ευγενικά.

Όταν λέγαμε για το πρωινό του Star, δεν είχα πει ότι δεν θέλω να μιλάμε για πράγματα τα οποία λένε κάποιοι ή διαρρέουν για την επόμενη σεζόν; Προφανώς η Τίνα ήξερε πριν από εμένα αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Αυτό είναι μια επιτυχία της Τίνας. Ήταν κάτι το οποίο για εμένα ήταν σοκαριστικό.

Είναι τέλειο που κι η Δανάη Μπάρκα πηγαίνει καλά αλλά θέλω να πω πως η εναλλακτική εκπομπή στην πρωινή ζώνη ήταν η Φωλιά των Κου Κου και νομίζω ότι άνοιξε ένα δρόμο τον οποίο τώρα βλέπουμε να μεγαλουργεί στην εκπομπή της Δανάης». Αποκαλύφθηκε επίσης για πρώτη φορά η άγνωστη σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με γνωστό ηθοποιό