Τι έκαναν λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης;

Μακριά ο ένας από τον άλλον

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τι έκαναν λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης;

Σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του οριστικού χωρισμού της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, με το ζευγάρι να εξηγεί την απόφασή του αυτή μέσω του δικηγόρου του, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους.

Λίγο πριν έρθει αυτή η ανακοίνωση για το διαζύγιο, οι δυο τους περνούσαν χωριστά τις μέρες τους, κάτι που φαίνεται και από τις αναρτήσεις που έκαναν στα social media τους.

Οι τελευταίες αναρτήσεις της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη πριν τον χωρισμό

Από τη μία η Κατερίνα Καραβάτου, μέσα από την ανάρτησή της ανακοίνωσε με διακριτικό τρόπο την έναρξη της συνεργασίας της με το Mega, ποστάροντας μία σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές της μαζί με τα παιδιά της.

«Επανασύσταση- ακριβώς αυτό. Και το ευχαριστώ είναι λίγο. @megatvcom», είχε γράψει στις 3 Αυγούστου η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Από την άλλη, ο Κρατερός Κατσούλης εμφανίστηκε λίγο πιο πρόσφατα στα social media, μιας και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο από τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα μας.

«Βρεθήκαμε το πρωί μια παρέα ανθρώπων άγνωστοι μεταξύ μας … ξεκινήσαμε να φορτώνουμε και να γνωριζόμαστε ταυτόχρονα σιγά σιγά … και το μεσημέρι, μαζί με τα πρώτα πειράγματα και χαμόγελα , ξεκινήσαμε ένα μικρό ταξίδι…

Για να συναντήσουμε άλλους ανθρώπους επίσης τότε ακόμα, άγνωστους, που βρέθηκαν σε μια πραγματική δύσκολη στιγμή στη ζωη τους , για να τους πούμε ουσιαστικά και να τους δείξουμε ,κάτι απλό και ανθρώπινο.

Ότι δεν είναι μόνοι τους… και ότι όλα μπορεί να γίνουν λίγο ,λιγότερο δύσκολα ,όταν είμαστε πολλοί μαζί… Ακόμα και όταν γύρω σου έχεις 650.000 τ.μ. καμμένη γη… Νεκρή φύση … Ακόμα και αν έχασες ο,τι είχες φτιάξει χρόνια πολλά και με πολύ κόπο…

Ακόμα και αν έχεις σχεδόν συνηθίσει να τα χάνεις ,γιατί δεν είναι καν η πρώτη φορά… μακάρι να ήταν η τελευταία…

Ακόμα και αν δεν έχεις ιδέα τι σου ξημερώνει και πως θα επιβιώσεις…

Ακόμα και αν ο καπνός τόσες μέρες μετά, σου γεμίζει ακόμα τα σωθικά…

Και μάντεψε ! Μιλήσαμε, κοιταχτήκαμε ,γνωριστήκαμε λιγο , μοιραστήκαμε … και γίναμε ο ένας,
μνήμη του άλλου. Και ξέρεις κάτι ;

Αυτή η μνήμη είναι ζωη.

Αυτή η μνήμη είναι ελπίδα.

Αυτή η μνήμη ,είναι δύναμη.

Γιατί κάθε φορά που θα το θυμόμαστε θα ξέρουμε ότι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα. Ας κρατήσουμε λοιπόν αυτή τη μνήμη ζωντανή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Χαμογελαστοί και αγκαλιά λίγους μήνες πριν το τέλος Καραβάτου - Κατσούλης

Τον οριστικό χωρισμό τους ανακοίνωσαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μέσα από κοινή ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου τους. Το τέλος του γάμου τους ήρθε μετά από 10 χρόνια, από την ημέρα που παντρεύτηκαν με πολιτικό στην Φιλοθέη.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Να σημειώσουμε πως ο χωρισμός τους "έσκασε" μετά από της Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και την ανακοίνωση πως παίρνουν διαζύγιο Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης.

Λίγους μήνες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης είχαν ποζάρει για το περιοδικό You χαμογελαστοί και φαινόντουσαν πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Μπορεί να υπήρχαν από τότε φήμες πως έχουν χωρίσει, παρόλο που από πλευράς τους δεν το είχαν επιβεβαιώσει, ωστόσο κανείς δεν περίμενε την ανακοίνωση τους.

Καραβάτου - Κατσούλης φωτογράφιση πριν τον χωρισμό

Καραβάτου - Κατσούλης αποκλειστικές φωτογραφίες YOU

Να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το Vanda's blog του Youweekly.gr, είχαν προβλήματα εδώ και 2 χρόνια, ωστόσο, προσπαθούσαν με όποιο τρόπο μπορούσαν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο που έμπαινε μπροστά τους με σκοπό να σώσουν το γάμο τους. Κύρια προτεραιότητα τους μάλιστα ήταν η Αέλια και ο Αρίωνας και ήθελαν να τους προστατεύσουν από αυτό που σκόπευσε να έρθει... τον οριστικό χωρισμό.