Χώρισαν οριστικά Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης

Η ανακοίνωση τους για το τέλος του γάμου τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισαν οριστικά Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης

Τον οριστικό χωρισμό τους ανακοίνωσαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μέσα από κοινή ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου τους. Η "βόμβα" μάλιστα, έσκασε μετά τις ξεχωριστές διακοπές που έκανε το ζευγάρι.

Καραβάτου - Κατσούλης, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2011 καταφθάνοντας στο Δημαρχείο Φιλοθέης λίγο πριν τις 10:00 το πρωί. Από τότε έζησαν έναν όμορφο έρωτα, ενώ απέκτησαν και δυο παιδιά. Τον Αρίωνα και την Αέλια.

Η ανακοίνωση Καραβάτου - Κατσούλη για τον χωρισμός τους

Χώρισαν οριστικά Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Να σημειώσουμε πως ο χωρισμός τους "έσκασε" μετά από της Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και την ανακοίνωση πως παίρνουν διαζύγιο Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης.

Η αποκάλυψη που είχε κάνει ο Κατσούλης για την Καραβάτου και τους Κου Κου

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την εκπομπή των Κου Κου, αλλά και τις φήμες που θέλουν την σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, να φεύγει από το STAR και να βρίσκει νέα τηλεοπτική στέγη.

Διανύουμε τη χρονιά που αποχαιρέτησες μία μεγάλη αγάπη σου, τη Φωλιά των Κου Κου. Σου λείπουν;

Βεβαίως μου λείπουν. Τους αποχαιρέτησα μόνο τηλεοπτικά. Την ποιότητα της ζωής μου τη μετρώ στις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργώ. Έχω μοιραστεί τέσσερα χρόνια με όλους αυτούς τους ανθρώπους. Οι δεσμοί που έχουμε χτίσει είναι ζωντανοί. Όταν επενδύεις τον χρόνο και τον εαυτό σου σε μία σχέση, μπορείς να την ξαναβρείς από εκεί που την άφησες.

Λέγεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα φύγει από το Star Channel. Ίσως έχεις διαβάσει σχετικά.

Όχι. Δεν ασχολούμαι! Δε μπαίνω καθόλου στη διαδικασία να σχολιάζω, να διαβάζω ή να μετράω αναρτήσεις και δημοσιεύσεις, οι οποίες δεν προέρχονται από μία πηγή που να φέρει την άμεση ευθύνη. Είναι χάσιμο χρόνου ουσιαστικά.

Θα σε στεναχωρήσει αν κλείσει ο κύκλος της εκπομπής; Τα νούμερα τηλεθέασης, βέβαια, που σημείωσε φέτος ήταν κατά περιόδους χαμηλή.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα προγράμματα.