Κατερίνα Καραβάτου: Με αυτό το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις

Φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν να αποχωρεί το STAR

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καραβάτου: Με αυτό το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις

Ολοένα κι φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου να αποχωρεί από το STAR και να παίρνει μεταγραφή για άλλο κανάλι.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να βρίσκεται στον συγκεκριμένο σταθμό 4 χρόνια, ωστόσο μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη, τα πράγματα έχουν αλλάξει, παρόλο που η ίδια όχι μόνο κρατά καλά την εκπομπή της, αλλά έχει βελτιώσει και κατά πολύ τα νούμερα τηλεθέασης.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου

Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα αποκάλυψε πως η Κατερίνα Καραβάτου έχει αποδεσμευτεί από το εν λόγω κανάλι και πως έχει δεχτεί πρότασης συνεργασίας από το Mega, στο οποίο πρόκειται να δούμε νέα πρόσωπα από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ωστόσο, τίποτα ακόμη δεν είναι βέβαιο και η παρουσιάστρια με το Mega βρίσκεται ακόμη μόνο σε συζητήσεις, χωρίς καν να έχει αναφερθεί η ζώνη που θα προβάλλεται η εκπομπή της.

Αυτός ο παρουσιαστής συζητά με το STAR για να πάρει τη θέση του Κατσούλη στους Κου Κου

Σαν «βόμβα» έσκασε η ξαφνική ανακοίνωση του Κρατερού Κατσούλη στον αέρα των Κου Κου πως αποχωρεί από την εκπομπή λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Καραβάτου έμεινε μόνη της στην παρουσίαση.

Ωστόσο, το κανάλι σκέφτεται να βάλει στο πλευρό της ένα νέο πρόσωπο για να την βοηθάει. Άλλωστε έχουμε συνηθίσει η εκπομπή να παρουσιάζεται από δυο άτομα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real life, το STAR μπαίνει σε διαδικασία αναζήτησης συμπαρουσιαστή, έπειτα από την ανακοίνωση που έκανε στον αέρα της εκπομπής ο σύζυγος της. Το κανάλι, μάλιστα, φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φώτη Σεργουλόπουλου στην πρωινή ζώνη. Το πρώτο τηλεφώνημα, μάλιστα έχει ήδη γίνει στον παρουσιαστή.

STAR  Κου Κου Φώτης Σεγουλόπουλος