Έχασε 10 κιλά χωρίς δίαιτα, απλώς τρώγοντας μονάχα.... - Το πιο εύκολο μυστικό της Ευγενίας Σαμαρά

Ο πιο εύκολος τρόπος για να μην στερείσαι τίποτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχασε 10 κιλά χωρίς δίαιτα, απλώς τρώγοντας μονάχα.... - Το πιο εύκολο μυστικό της Ευγενίας Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά σε μια από τις συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει, είχε αποκαλύψει τον τρόπο που έχασε τα 10 κιλά που είχε πάρει όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά "Η εκδρομή". Η ηθοποιός παρόλο που λατρεύει όπως έχει πει το φαγητό, προσπαθεί να προσέχει την σιλουέτα της, χωρίς ωστόσο να κάνει δίαιτα, όπως και η Τζούλια Νόβα.

Με αυτό τον τρόπο έχασε 10 κιλά η Ευγενία Σαμαρά

«Δεν ζυγίζομαι ποτέ. Ένας αριθμός δεν μου λέει κάτι. Το καταλαβαίνω από τον καθρέφτη και τα ρούχα μου. Στη σειρά Η Εκδρομή ήμουν δέκα κιλά πάνω. Ανέβηκα στο βουνό και μου άνοιξε η όρεξη, ήμασταν για γυρίσματα στη Νάουσα και έτρωγα συνεχώς έξω. Γυμναζόμουν και πολύ εκείνη την περίοδο και είχε μεταμορφωθεί το σώμα μου.

Ίσως ο μεταβολισμός μου να μπλόκαρε. Δεν έκανα καθόλου δίαιτα, όμως, ούτε αγχώθηκα. Απλά ξεκίνησα να μαγειρεύω ξανά σπιτικό φαγητό και επιστρέφοντας στην Αθήνα περπατούσα πολύ, οπότε τα έχασα», αποκάλυψε.

«Αγαπώ το χορό –μικρή έκανα όλα τα είδη– και τα τελευταία χρόνια πήγαινα εντατικά γυμναστήριο. Επόμενος στόχος είναι να αρχίσω pilates».

Ευγενία Σαμαρά διατροφή απώλεια κιλών

Το αρετουσάριστο κορμί της Ευγενίας Σαμαρά

Μια από τις γυναίκες που σίγουρα δεν χρειάζεται ρετούς και φώτοσοπ είναι η Ευγενία Σαμαρά. Η ίδια διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz και αυτό το επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά με την νέα της φωτογραφία.

Η γνωστή ηθοποιός προσέχει πολύ την διατροφή της και έχει εντάξει την γυμναστική μέσα στην καθημερινότητα της, για αυτό άλλωστε και εντυπωσιάζει η σιλουέτα της.

Η Ευγενία φυσικά δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με μαγιό και να μοιραστεί τα εν λόγω στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στην λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: “Θαλασσοδαρμένη και Αλατισμένη. Πως κατέληξε, Πως ξεκίνησε #life #inreverse #monemvasia #waves #seafight #blueisthecolour".

Ευγενία Σαμαρά φωτογραφία χωρίς ρετούς με μαγιό