Κόβει τα γλυκά και ότι έχει να κάνει με... - Η εύκολη διατροφή της Τζούλιας Νόβα για να χάνει κιλά

Αυτά τρώει καθημερινά για να δει γρήγορο αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόβει τα γλυκά και ότι έχει να κάνει με... - Η εύκολη διατροφή της Τζούλιας Νόβα για να χάνει κιλά

Η Τζούλια Νόβα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, διαθέτει άψογες αναλογίες στο σώμα της, ακόμη και μετά τη γέννα της κορούλας της (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) και αυτό το καταφέρνει με διατροφή που ακολουθεί.

Μάλιστα, τα μυστικά της για να χάνει τα περιττά κιλά, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απαντώντας σε ερώτηση διαδικτυακής της φίλης.

Η διατροφή της Τζούλιας Νόβα για να χάνει κιλά

Όπως είπε η ίδια λοιπόν, όταν θέλει να χάσει βάρος τρώει σούπες, φρούτα, λαχανικά ενώ κόβει τα πολλά γλυκά και ότι έχει να κάνει με αλεύρι.

Έτσι είναι το σώμα της Τζούλιας Νόβα λίγο καιρό μετά από την εγκυμοσύνη της

Η Τζούλια Νόβα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τα social media καθώς την βλέπουμε να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της καθώς της αρέσει αρκετά να ποστάρει μαζί και με την μικρή της κόρη που της έχει τρελή αδυναμία.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ωστόσο το γνωστό μοντέλο έχει αδιαμφισβήτητα ένα αψεγάδιαστο σώμα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως δεν είχε χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, κάτι που δεν της φαίνεται καθόλου.

Αυτή τη φορά λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου τόνισε χαρακτηριστικά πως ανυπομονεί για το καλοκαίρι.

«Τις τελευταίες ημέρες είναι λίγο ανήσυχη, αλλά στην αρχή ήταν μια τρέλα! Γενικά κοιμάμαι, δεν έχω παράπονο. Μερικές φορές κάνει κάτι περίεργα με κολικούς και κλάματα. Δεν έχω χάσει ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης, τώρα είμαι 58 κιλά και πριν ήμουν γύρω στα 50.

Ήταν τρομερή εμπειρία ο τοκετός στο σπίτι. Και δεύτερη φορά να έκανα παιδί πάλι στο σπίτι θα γεννούσα. Το σκηνικό ήταν τόσο οικείο. Φοβόμουν το νοσοκομείο. Πήρα πολύ εύκολα την απόφαση. Φοβόμουν και τον κορονοϊό και μήπως μου κάνουν καισαρική. Το σπίτι ήταν μονόδρομος.

Ο Μιχάλης βρήκε το όνομα. Την μικρή μας θα την ονομάσουμε Δάειρα. Από την αρχαία μυθολογία, ήταν μούσα. Ταιριάζει πολύ με το ζώδιο της, είναι Τοξοτίνα. Θα βγει ένα πολύ δυναμικό και όμορφο πλασματάκι» είχε αποκαλύψει η Τζούλια Νόβα για τη ζωή της μετά την γέννα.