Σε πελάγη ευτυχίας η Τζούλια Νόβα - Η τρυφερή αγκαλιά με την κόρη της

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε πελάγη ευτυχίας η Τζούλια Νόβα - Η τρυφερή αγκαλιά με την κόρη της

Η νέα μανούλα, λίγες μέρες μετά την ανάρτησή της πως νοσεί από κορωνοϊό, ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της και αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο μας κάνει να λιώνουμε. Η Τζούλια Νόβα απέκτησε το νεογέννητο μωρό της τον περασμένο Δεκέμβρη και η ευτυχία που ολοκληρώνει τον έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο, είναι απερίγραπτη.

Ύστερα από την ατυχία με την ασθένεια, η αγκαλιά της κόρη της είναι το φάρμακό της. Παρέα τους βρίσκεται ένα σκυλάκι συνοδεύοντας της στιγμές χαράς ανάμεσα σε μαμά και κόρη. Όποιος βλέπει μια τέτοια φωτογραφία, δεν γίνεται να αντισταθεί και να μην χαμογελάσει!

Οι δυο τους κοιτούν το ουρανό την πιο ωραία ώρα της ημέρας και η τρυφερή μαμά προσπαθεί να μάθει στην μικρή της κόρη τις απλές και όμορφες στιγμές της ζωής. Ντυμένη με κολάν και ένα απλό μπλουζάκι, το μοντέλο είναι έτοιμο για ατελείωτο παιχνίδι με το παιδάκι της.

Η ανάρτηση της Τζούλια Νόβα με την κόρη της

Η Τζούλια Νόβα και η κόρη της

Αποκάλυψε πόσα κιλά θέλει να χάσει τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κορούλας της

Η Τζούλια Νόβα διανύει την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής της καθώς πλέι σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον αγαπημένο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο αλλά και την κορούλα τους που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες. Μπορεί να έγινε για πρώτη φορά μανούλα ωστόσο προσπαθεί να αφιερώσει λίγο χρόνο και για τον εαυτό της.

Έτσι, η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα Q&A και να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Μάλιστα, ένας θέλησε να μάθει πως κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η ίδια αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν τα έχει χάσει ακόμα όλα τα κιλά καθώς έχει ακόμη πέντε που θέλει να διώξει από πάνω της.

«Δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Θέλω άλλα πέντε κιλά. Σίγουρα αν δεν κόψεις και δεν ξεκινήσεις να τρως υγιεινά, δε γίνεται δουλίτσα».