Έγινε μαμά για πρώτη φορά η Τζούλια Νόβα

Σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγινε μαμά για πρώτη φορά η Τζούλια Νόβα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Νόβα και ο αγαπημένος της σύζυγος, Μιχάλης Βιτζηλαίος μιας και πριν από μερικές ώρες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, η Τζούλια Νόβα γέννησε τα ξημερώματα της Παρασκευής και πήρε την απόφαση να κάνει το παιδάκι της στο σπίτι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση, ενώ πριν από μερικές μέρες αποκάλυψε πως κάνει την τελευταία της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννα.

«Τα ξημερώματα της Παρασκευής έσπασαν τα νερά, ενώ το ζευγάρι ενημέρωσε αμέσως τις μαίες να πάνε στο σπίτι. Ο τοκετός διήρκησε έξι ώρες και η Τζούλια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3 κιλών και 100 γραμμαρίων» όπως αποκάλυψε η εκπομπή Τι λες τώρα και η Νάντια Ρηγάτου.

"Από κιλά έχω πάρει..." - Η αποκάλυψη της Τζούλιας Νόβα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Τζούλια Νόβα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Με τον σύντροφό της έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο σπίτι (δείτε εδώ μάλιστα φωτογραφίες που το στόλισαν) και ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Λίγο πριν γεννήσει η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το πως διανύει την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για την ζωή της γενικά.

«Έχω πάρει 14 κιλά. Είμαι σε φυσιολογικά πλαίσια. Νιώθω ότι θα καθυστερήσει περίπου μία βδομάδα».

«Το δωμάτιο το έχουμε σχεδόν τελειώσει. Λιγούρες είχα πάντα, οπότε δεν είδα κάτι διαφορετικό. Στον ύπνο έχω θέμα στο να σηκωθώ. Μέχρι 5μιση μηνών δεν φαινόταν ότι ήμουν έγκυος». Για το αν θα έχει βοήθεια: «Οι μαμάδες είναι πολύ πρόθυμες να βοηθήσουν. Θα δούμε πώς θα μας βγει. Μπορεί να αισθανθούμε ότι θέλουμε στην αρχή να είμαστε οι δυο μας».

«Έχω αποφασίσει να γεννήσω χωρίς να κάνω επισκληρίδιο. Εκεί αγχώνομαι λίγο. Θέλω να δοκιμάσω τα όριά μου. Πιστεύω ότι αντέχω τον πόνο. Ό,τι και να γίνει, όσο κι αν πονάω, είπα ότι δεν θα την κάνω».