Απαστράτπουσα και με την κοιλιά τούρλα - Η τελευταία εμφάνιση της Τζούλια Νόβα πριν γεννήσει

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απαστράτπουσα και με την κοιλιά τούρλα - Η τελευταία εμφάνιση της Τζούλια Νόβα πριν γεννήσει

Την τελευταία της βραδινή έξοδο πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά πραγματοποιήσε το βράδυ της Τετάρτης (9/12) η Τζούλια Νόβα, με την ίδια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η όμορφη παρουσιάστρια ετοιμάστηκε για την κοσμική της έξοδο, όπου και την συνάντησαν φυσικά οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι.

«Μάλλον είναι η τελευταία μου έξοδος μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον. Έχω να βγω πάρα πολύ καιρό, γενικότερα έχω περιοριστεί στο σπίτι. Σήμερα είπα να κάνω μια εξαίρεση. Δεν έχω αγοράσει πράγματα για το μωράκι. Είναι όλα δώρα! Είμαι τόσο τελευταίας στιγμής. Μου προσθέτει άγχος όταν τα σκέφτομαι» δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα, που αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής.

Η τελευταία εμφάνιση της Τζούλια Νόβα πριν γεννήσει

Η αλλαγή στην εμφάνιση της

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Τζούλια Νόβα, καθώς σε λίγες ημέρες θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. Πριν γεννήσει λοιπόν, θέλησε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνιση της.

Στις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως πήγαινε στο κομμωτήριο για να βάψει για τελευταία φορά όσο είναι έγκυος τη ρίζα των μαλλιών της.

«Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή φέρανε το κρεβατάκι του μωρού, οπότε σιγά σιγά μαζευόμαστε και για τελευταία φορά πάω να βάψω τη ρίζα μου όσο είμαι έγκυος. Από μέρα σε μέρα, μπορεί και αυτό το Σαββατοκύριακο να γεννηθεί το μωράκι μου», ανέφερε η Τζούλια Νόβα που στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Τζούλιας Νόβα λίγες ημέρες πριν γεννήσει