Τζούλια Νόβα: Λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Όπως φαίνεται ολοένα και περισσότεροι celebrities έχουν μπει για τα καλά στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα καθώς έχουν αποφασίσει μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα να στολίσουν το σπιτικό τους.

Αναμεσά τους και η Τζούλια Νόβα η οποία έχει ήδη μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης καθώς πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα αφού θα φέρει στο κόσμο ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. Η ίδια πριν από λίγες ημέρες δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι σήμερα.

Έτσι, λίγο πριν γεννήσει αποφάσισε να ξεκινήσει από τώρα τις χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες καθώς από τη στιγμή που θα έρθει στον κόσμο η μπέμπα, δεν θα προλαβαίνει να κάνει τίποτα!

Η ανάρτηση της Τζούλια Νόβα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τζούλια Νόβα - Ανάρτηση

Τζούλια Νόβα - Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αδημοσίευτο υλικό από τον γάμο της Τζούλιας Νόβα - Μιχάλη Βιτχηλαίου: Πιο λαμπεροί από ποτέ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Νόβα μαζί με τον αγαπημένο της καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, μαζί τους βρέθηκαν και αγαπημένα πρόσωπα για να το γιορτάσουν μαζί.

Μεταξύ άλλων ένας λόγος παραπάνω για να χαίρονται είναι το γεγονός πως περιμένουν τον μοναχογιό τους να έρθει από στιγμή σε στιγμή αφού είναι ο καρπός του έρωτά τους.

Μάλιστα, εμείς βρήκαμε φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον γάμο κι όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια λάμπει με το υπέροχο της νυφικό δίπλα στον αγαπημένο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Να τονίσουμε πως οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της φωτογράφου, (elisavetapostolou).

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον γάμο της Νόβα - Βιζτηλαίου

Γάμος Νόβα - Βιτζηλαίου

Βιτζηλαίος - Νόβα: Ο λαμπερός γάμος

Μιχάλης Βιτζηλαίος - Γαμπρός

Η Τζούλια Νόβα - Νύφη

Η τρυφερή φωτογραφία με την Νόβα - Βιτζηλαίο