Τζούλια Νόβα: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ - Ανέφερε πόσα κιλά έχει πάρει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ - Ανέφερε πόσα κιλά έχει πάρει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Τζούλια Νόβα βιώνει την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής της καθώς πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπός του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιζτηλαίο. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. (Δείτε εδώ φωτογραφίες)

Το γνωστό μοντέλο όπως έχει αποκαλύψει περιμένει κοριτσάκι και από στιγμή σε στιγμή ανυπομονεί να την κρατήσει στα χέρια της καθώς ανυπομονεί. Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου της αρέσει να δημοσιεύσει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα

Έτσι λοιπόν η ίδια αποκάλυψε πως δεν προσέχει ιδιαιτέρα το διάστημα της εγκυμοσύνης και έχει πάρει 13 κιλά. «Επειδή δεν έχω προσέξει ούτε δευτερόλεπτο, έχω πάρει μέχρι τώρα 13 κιλά. Αν και ακόμα είμαι στα όρια. Έχω ακόμα κάποιες εβδομάδες, μπορεί λιγότερο, μπορεί μήνα, κάπου εκεί. Δεν πειράζει όμως, μετά θα τα χάσω».

Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα μετά από τον λαμπερό γάμο με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος καθώς εχθές 22/9 αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Όπως φαίνεται όλα έγιναν πολύ γρήγορα καθώς η πρόταση γάμου έγινε στο τέλος του φετινού καλοκαιριού, αμέσως μετά την αποκάλυψη για το μωράκι που περιμένουν.

Η ξανθά καλλονή ήταν άκρως εκθαμβωτική καθώς έλαμπε από ευτυχία με το λευκό της νυφικό. Μάλιστα, μετά από την τελετή, ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι σε εστιατόριο ιδιοκτησίας του συζύγου της Τζούλιας Νόβα, Μιχάλη Βιτζηλαίου.

Η Τζούλια Νόβα μετά το τέλος του γάμου της δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Νιώθω όμορφα. Δεν περίμενε πολύ, κάνα δεκάλεπτο. Επιλέξαμε να κάνουμε εδώ τον γάμο γιατί μας άρεσε πολύ η τοποθεσία. Είμαστε και οι δυο του βουνού.

Το φύλο του μωρού το ξέρουμε αλλά δε θέλω να το πω ακόμη. Ο Μιχάλης ήθελε πολλά χρόνια να γίνει μπαμπάς. Όταν το έμαθε ήταν έτοιμος να κλάψει».

Δείτε παρακάτω τα σχόλια της Τζούλιας Νόβα