Αδημοσίευτο υλικό από τον γάμο της Τζούλιας Νόβα - Μιχάλη Βιτζηλαίου: Πιο λαμπεροί από ποτέ

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αδημοσίευτο υλικό από τον γάμο της Τζούλιας Νόβα - Μιχάλη Βιτζηλαίου: Πιο λαμπεροί από ποτέ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Νόβα μαζί με τον αγαπημένο της καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, μαζί τους βρέθηκαν και αγαπημένα πρόσωπα για να το γιορτάσουν μαζί.

Μεταξύ άλλων ένας λόγος παραπάνω για να χαίρονται είναι το γεγονός πως περιμένουν τον μοναχογιό τους να έρθει από στιγμή σε στιγμή αφού είναι ο καρπός του έρωτά τους.

Μάλιστα, εμείς βρήκαμε φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον γάμο κι όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια λάμπει με το υπέροχο της νυφικό δίπλα στον αγαπημένο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Να τονίσουμε πως οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της φωτογράφου, (elisavetapostolou).

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον γάμο της Νόβα - Βιζτηλαίου

Γάμος Νόβα - Βιτζηλαίου

Βιτζηλαίος - Νόβα: Ο λαμπερός γάμος

Μιχάλης Βιτζηλαίος - Γαμπρός

Η Τζούλια Νόβα - Νύφη

Η τρυφερή φωτογραφία με την Νόβα - Βιτζηλαίο

Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα μετά από τον λαμπερό γάμο με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος καθώς εχθές 22/9 αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Όπως φαίνεται όλα έγιναν πολύ γρήγορα καθώς η πρόταση γάμου έγινε στο τέλος του φετινού καλοκαιριού, αμέσως μετά την αποκάλυψη για το μωράκι που περιμένουν.

Η ξανθά καλλονή ήταν άκρως εκθαμβωτική καθώς έλαμπε από ευτυχία με το λευκό της νυφικό. Μάλιστα, μετά από την τελετή, ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι σε εστιατόριο ιδιοκτησίας του συζύγου της Τζούλιας Νόβα, Μιχάλη Βιτζηλαίου.

Η Τζούλια Νόβα μετά το τέλος του γάμου της δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Νιώθω όμορφα. Δεν περίμενε πολύ, κάνα δεκάλεπτο. Επιλέξαμε να κάνουμε εδώ τον γάμο γιατί μας άρεσε πολύ η τοποθεσία. Είμαστε και οι δυο του βουνού.

Το φύλο του μωρού το ξέρουμε αλλά δε θέλω να το πω ακόμη. Ο Μιχάλης ήθελε πολλά χρόνια να γίνει μπαμπάς. Όταν το έμαθε ήταν έτοιμος να κλάψει».