Τζούλια Νόβα: Στην φόρα αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της

Το νυφικό με το βαθύ μπούστο και η εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζούλια Νόβα: Στην φόρα αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε πριν μερικές μέρες η Τζούλια Νόβα και ο αγαπημένος της, Μιχάλης. Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης (14/10), η παρουσίαστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της (δείτε εδώ και μια τρυφερή ανάρτηση του ζευγαριού).

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια εντυπωσιακή σέλφι της με το εντυπωσιακό νυφικό και το βαθύ πούστο ενώ την ίδια στιγμή μοιράστηκε και την γαμήλια τούρτα τους.

«Ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά δεν περίμενα ότι θα προέκυπτε τώρα. Εφόσον προέκυψε και έβλεπα ότι ο Μιχάλης ήταν πάρα πολύ θετικός να προχωρήσουμε, το σκέφτηκα τρομερά λίγο και έτσι το συνεχίσαμε. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για την εγκυμοσύνη, επειδή δεν το προσπαθούσαμε και δεν το επιδιώκαμε. Έγινε μια φορά! Οι πιθανότητες μας, στην ουσία, ήταν μηδαμινές. Μια περίοδος με πολύ άγχος για μένα» είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό η Τζούλια Νόβα.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της Τζούλια Νόβα και του Μιχάλη Βιτζηλαίου

Τζούλια Νόβα αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της ανάρτηση

Τζούλια Νόβα αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της

Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα μετά από τον λαμπερό γάμο με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο

Όπως φαίνεται όλα έγιναν πολύ γρήγορα καθώς η πρόταση γάμου έγινε στο τέλος του φετινού καλοκαιριού, αμέσως μετά την αποκάλυψη για το μωράκι που περιμένουν.

Η ξανθά καλλονή ήταν άκρως εκθαμβωτική καθώς έλαμπε από ευτυχία με το λευκό της νυφικό. Μάλιστα, μετά από την τελετή, ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι σε εστιατόριο ιδιοκτησίας του συζύγου της Τζούλιας Νόβα, Μιχάλη Βιτζηλαίου.

Η Τζούλια Νόβα μετά το τέλος του γάμου της δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Νιώθω όμορφα. Δεν περίμενε πολύ, κάνα δεκάλεπτο. Επιλέξαμε να κάνουμε εδώ τον γάμο γιατί μας άρεσε πολύ η τοποθεσία. Είμαστε και οι δυο του βουνού.

Το φύλο του μωρού το ξέρουμε αλλά δε θέλω να το πω ακόμη. Ο Μιχάλης ήθελε πολλά χρόνια να γίνει μπαμπάς. Όταν το έμαθε ήταν έτοιμος να κλάψει».