Τζούλια Νόβα - Μιχάλης Βιζτηλαίος: Η τρυφερή ανάρτηση του ζευγαριού

Full in love λέμε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα - Μιχάλης Βιζτηλαίος: Η τρυφερή ανάρτηση του ζευγαριού

Μετά από τον φαντασμαγορικό γάμο που είχε η Τζούλια Νόβα με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο, το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως διανύει μια άκρως χαρούμενη περίοδο στην ζωή τους και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Το αγαπημένο ζευγάρι, βίωσε την ιδιαίτερη αυτή στιγμή έχοντας δίπλα του ελάχιστα πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. Πλέον οι δυο τους μετρούν αντίστροφα για να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι.

Μάλιστα, η Τζούλια Νόβα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα

Τζούλια Νόβα - Ανάρτηση

Τζούλια Νόβα: «Οι πιθανότητες να κάνουμε παιδί ήταν μηδαμινές, πήγα στο γυναικολόγο και...»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Τζούλια Νόβα στην εκπομπή Happy Day, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, η οποία όπως είπε προέκυψε τυχαία αλλά ήρθε για να αλλάξει τη ζωή της.

H Τζούλια Νόβα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν από μερικές μέρες με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο, και στη συνέντευξή της δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλευρό της.

Οι δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα

«Ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά δεν περίμενα ότι θα προέκυπτε τώρα. Εφόσον προέκυψε και έβλεπα ότι ο Μιχάλης ήταν πάρα πολύ θετικός να προχωρήσουμε, το σκέφτηκα τρομερά λίγο και έτσι το συνεχίσαμε. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για την εγκυμοσύνη, επειδή δεν το προσπαθούσαμε και δεν το επιδιώκαμε. Έγινε μια φορά! Οι πιθανότητες μας, στην ουσία, ήταν μηδαμινές. Μια περίοδος με πολύ άγχος για μένα.

Μετά από δυόμιση μήνες Όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ ενώ εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. προσπαθούσα να είμαι πιο ώριμη και ψύχραιμη. Ήθελα να πάω στον γυναικολόγο, να το δω επειδή πολλές φορές τα τεστ που παίρνουμε από το φαρμακείο κάνουν λάθος.

Όταν ο γιατρός πήγε να με εξετάσει, όταν ήμουν περίπου δυόμιση μηνών έγκυος, η πρώτη μου αντίδραση ήταν «καρδιά είναι αυτή που ακούγεται; Γιατί χτυπάει; Πως γίνεται αυτό;». Γέλασε μαζί μου.

Πολλές φορές ο κύκλος μου δεν ήταν σταθερός και θεωρούσα ότι ήταν κάτι τελείως φυσιολογικό», είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.