Τζούλια Νόβα: Φαντασμαγορικό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της

Όλο λευκό με ροζ λεπτομέρειες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Φαντασμαγορικό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει η Τζούλια Νόβα, αφού σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο, με τον οποίο παντρεύτηκαν μερικές εβδομάδες πριν ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη.

Τα φετινά λοιπόν Χριστούγεννα είναι διαφορετικά από όλα τα υπόλοιπα που έχουν περάσει. Για αυτό το λόγο θέλησαν να στολίσουν ένα δέντρο υπερπαραγωγή.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζούλια Νόβα, έπειτα από ερώτηση των διαδικτυακών της φίλων σε Q&A, μας έδειξε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε.

Είναι όλο λευκό, ταιριάζοντας το έτσι με τα χρώματα στο σαλόνι της, γεμάτο με ροζ στολίδια.

Έτσι στόλισε το δέντρο της η Τζούλια Νόβα

Η αλλαγή στην εμφάνιση της λίγες ημέρες πριν γεννήσει

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Τζούλια Νόβα, καθώς σε λίγες ημέρες θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. Πριν γεννήσει λοιπόν, θέλησε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνιση της.

Στις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως πήγαινε στο κομμωτήριο για να βάψει για τελευταία φορά όσο είναι έγκυος τη ρίζα των μαλλιών της.

«Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή φέρανε το κρεβατάκι του μωρού, οπότε σιγά σιγά μαζευόμαστε και για τελευταία φορά πάω να βάψω τη ρίζα μου όσο είμαι έγκυος. Από μέρα σε μέρα, μπορεί και αυτό το Σαββατοκύριακο να γεννηθεί το μωράκι μου», ανέφερε η Τζούλια Νόβα.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Τζούλιας Νόβα λίγες ημέρες πριν γεννήσει