Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Τζούλια Νόβα στο πλευρό της κόρης της - Οι τρυφερές αναρτήσεις

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Τζούλια Νόβα στο πλευρό της κόρης της - Οι τρυφερές αναρτήσεις

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζούλια Νόβα με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο καθώς πριν από λίγο καιρό οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς, ολοκληρώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε αναφερθεί για τον Πόλεμο στην Ουκρανία καθώς έχει αγαπημένα της πρόσωπα εκεί. Το γνωστό μοντέλο είναι αρκετά ενεργό μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Πέμπτης 7/4 έκανε μια νέα ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε μαζί με την κορούλα της στην θάλασσα α απολαμβάνει τον περίπατό της δίπλα στο κύμα.

Οι τρυφερές αναρτήσεις της Τζούλιας Νόβα μαζί με την κόρη της

«Μιλάω με τις γιαγιάδες και τον αδερφό μου αλλά...» - Η αγωνία για την οικογένεια της στην Ουκρανία

Ένας μήνας κοντεύει να συμπληρωθεί από την ώρα που η Ρωσία κήρυξε τον πόλεμο στην Ουκρανία, και ξεκίνησε μία δίχως τέλος ανθρώπινη κατά κύριο λόγο καταστροφή. εκατομμύρια ανθρώπων ξεριζώθηκαν από την πατρίδα τους και άλλοι πόσοι έχασαν τη ζωή τους.

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι στιγμές που ζει το τελευταίο διάστημα η Τζούλια Νόβα, καθώς όπως έχει ήδη πει, η οικογένεια της βρίσκεται στην Ουκρανία, την πατρίδα της, και ξαναμίλησε για αυτή την κατάσταση χωρίς να κρύβει την αγωνία και τη στεναχώρια της για όσα συμβαίνουν εκεί.

«Η κατάσταση στην Ουκρανία μου δημιουργεί μεγάλη θλίψη, αλλά και μεγάλο φόβο. Τις πρώτες μέρες σοκαρίστηκα και αγχώθηκα. Δε κοιμόμουν τα βράδια και έψαχνα διαρκώς στα sites να καταλάβω τι ακριβώς έχει συμβεί. Προσευχόμουν να γίνει κάτι να τελειώσουν όλα« ανέφερε η ίδια.

«Προσωπικά όλο αυτό εγώ το αντιλαμβάνομαι σαν έναν εμφύλιο και πιστεύω πως κανένας από τους δυο λαούς, καμία μάνα και κανένας πατέρας και κανένας άνθρωπος γενικά δε θέλει αυτόν τον πόλεμο. Όλοι θέλουμε ειρήνη. Και οι δυο λαοί θέλουν ειρήνη. Προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία» ανέφερε συγκινημένη τονίζοντας ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τους δικούς της ανθρώπους που ζουν στην Ουκρανία.

«Μιλάω με τις γιαγιάδες αλλά και με φίλους και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί, αλλά ευτυχώς στην πόλη από την οποία κατάγομαι τα πράγματα είναι σχετικά ήσυχα ακόμη. Έχουν γίνει δυο επιθέσεις αλλά υπήρξε προειδοποίηση και ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα. Οι γιαγιάδες είναι πολύ ψύχραιμες και σε καμία περίπτωση δεν αφήνουν τον τόπο όπου γεννήθηκαν, ελπίζοντας ο πόλεμος να σταματήσει σύντομα. Υπάρχουν οικογένειες φίλων και κυρίως μανάδες που έφυγαν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Οι άντρες έμειναν όλοι πίσω και σταδιακά μπαίνουν στον πόλεμο. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και θέλω να τελειώσει σύντομα, να μη χαθούν άλλες ζωές» κατέληξε η όμορφη Τζούλια Νόβα.