Το τρώει κάθε πρωί και έχει κορμάρα - Το απολαυστικό γεύμα της Δούκισσας Νομικού

Μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το τρώει κάθε πρωί και έχει κορμάρα - Το απολαυστικό γεύμα της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μπορεί να έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία από τότε που κέρδισε τα καλλιστεία, ωστόσο παραμένει πανέμορφη και έχει καταφέρει να διατηρήσει το σώμα της αψεγάδιαστο παρά τις δύο εγκυμοσύνες της.

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε το μυστικό της. Κάθε πρωί ετοιμάζει ένα απολαυστικό και την ίδια στιγμή υγιεινό πρωινό για την ίδια και για τα δύο παιδιά της, Σάββα και Αναστασία.

Άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ το γεγονός ότι προσέχει τη διατροφή της, ενώ κάνει και εντατικά γυμναστική για να διατηρεί το κορμί της (δείτε εδώ πώς κρατάει καθαρή την επιδερμίδα της).

Το υγιεινό πρωινό της Δούκισσας Νομικού

«Σήμερα σας δείχνω την πιο υγιεινή συνταγή pancakes που φτιάχνω κάθε πρωί στα παιδιά (και σε εμένα)», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού.

Το ρόφημα αποτοξίνωσης που επιλέγει η Δούκισσα Νομικού

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι σίγουρα η Δούκισσα Νομικού, η οποία μάλιστα διαθέτει και ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, παρά τις δύο γέννες της. -διαβάστε εδώ και το σημείο που έχει πειράξει πάνω της-.

Φυσικά, η Δούκισσα φροντίζει πάντα να προσέχει σε μεγάλο βαθμό την διατροφή της αλλά και να κάνει αρκετή γυμναστική, ειδικά αυτόν τον καιρό που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μιας και βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Βέβαια, η ίδια όπως έχει αποκαλύψει τρελαίνεται για ένα συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο είναι αποτοξίνωσης και της βοηθάει πολύ για να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της.

«Ξέρεις τι μου αρέσει να πίνω για αποτοξίνωση; Τζίντζερ (το βράζω από το βράδυ σε μια κατσαρόλα με νερό και το αφήνω να κρυώσει), με λεμόνι και λίγο μέλι», αποκάλυψε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 Δούκισσα Νομικού ρόφημα για αποτοξίνωση με τζίντζερ