Τι έχει κόψει μαχαίρι από τη διατροφή της και έχει κορμάρα στα 43 της - Η δίαιτα της Βίκυς Καγιά

Αυτά έχει πάντα μέσα στη τσάντα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι έχει κόψει μαχαίρι από τη διατροφή της και έχει κορμάρα στα 43 της - Η δίαιτα της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά είναι από τις γυναίκες που μπορούν εύκολα να περπατήσουν σε διεθνές πασαρέλες (όπως έκανε κάποια χρόνια πριν), ενώ το σώμα της σίγουρα... έχει καλή μνήμη. Διαθέτει άριστο DNA (όπως και τέλεια επιδερμίδα χωρίς μακιγιάζ) και γνώση πως μετά τα 45 καλό είναι να φροντίζουμε για να έχουμε.

Από το περιοδικό YOU

Έτσι παραμένει κορμάρα και μετά τα 40 η Βίκυ Καγιά

Έτσι έχει κόψει μαχαίρι τα γλυκά, αναπληρώνοντας την ανάγκη της για ζάχαρη με ένα smoothie, και καταναλώνοντας πολλά ψητά ψάρια, που λατρεύει. Για τις καθημερινές λιγούρες, έχει πάντα στην τσάντα της ανάλατους ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα, ενώ ένα μικρό κομμάτι μαύρη σοκολάτα της χαρίζει επιπλέον ενέργεια -τη μοιράζεται πάντα με τα δυο παιδιά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν είναι fan της γυμναστικής, αλλά της αρέσουν οι αποδράσεις στη φύση. Οπότε συνδυάζει το... τερπνόν μετά του ωφελίμου, τρέχοντας τον χειμώνα στα βουνά και κολυμπώντας το καλοκαίρι πολλές ώρες στη θάλασσα.

Βίκυ Καγιά διατροφή

Tip

Στις βραδινές εξόδους με τον άντρα της Ηλία Κρασσά, επιλέγει σολομό ή σούσι, ενώ το μυστικό και των δυο είναι να αποφεύγουν τα ορεκτικά, που τους προσθέτουν χωρίς λόγο επιπλέον θερμίδες.

  • Smoothie με φρούτα εποχής - Δροσερά και θρεπτικά, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσει τη μέρα της με ένα πλήρες γεύμα.
  • Στήθος κοτόπουλο με σαλάτα - Χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες, το κοτόπουλο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες, οπότε είναι ιδανικό για τη διατήρηση του βάρους.
  • Ξηροί καρποί - (Καρύδια, αμύγδαλα, κάσιους, φιστίκια) Προκαλούν αίσθημα κορεσμού και είναι γεμάτα πολύτιμες πρωτεϊνες, ακόρεστα λιπαρά και βιταμίνες.
  • Φιλέτο σολομού με λαχανικά - Τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, οι σαρδέλες, η ρέγκα και το σκουμπρί αποτελούν καλές πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.