«Στρατιώτης» η Ολυμπία Χοψονίδου - Η διατροφή που ακολουθεί για να μένει πάντα αδύνατη

Κάνει σταθερά διατροφή και γυμναστική

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Στρατιώτης» η Ολυμπία Χοψονίδου - Η διατροφή που ακολουθεί για να μένει πάντα αδύνατη

Τι κι αν έχει κάνει συνολικά 6 γέννες, η Ολυμπία Χοψονίδου έχει καταφέρει να διατηρήσει τη σιλουέτα της αψεγάδιαστη. Αυτό βέβαια δεν έχει γίνει αναίμακτα, καθώς η ίδια καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μένει πάντα στιλάκι.

Άλλωστε η υπέροχη σιλουέτα της φάνηκε και από το αρετουσάριστο βίντεο που κυκλοφόρησε από την επίσκεψή της στη Μύκονο (δείτε το εδώ).

Το απόλυτο μυστικό της Ολυμπίας Χοψονίδου

Η ίδια πριν από λίγο καιρό, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα τιπς της για τη διατροφή της και τη γυμναστική της.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για το πώς έχει φύγει η κοιλιά μου και θα ήθελα να απαντήσω στην κάθε κοπέλα ξεχωριστά αλλά δεν μου είναι εύκολο. Η διατροφή μου είναι το νούμερα ένα και μετά σίγουρα η γυμναστική... Βέβαια να πω την αλήθεια με βοήθησε πάρα πολύ ένα λέζιερ που έκανε στην κοιλιά»

Ολυμπία Χοψονίδου δίαιτα

Η αληθινή καταγωγή της Ολυμπίας Χοψονίδου

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι Ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως Star Hellas 2006 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, Βασίλη Σπανούλη.

Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο - Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Έχει τρία αδέλφια: τον Τάσο, τον Γιάννη και την Βαλέρια. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.

Τον Νοέμβριο του 1998, συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Γιανγκ - Μις Τουρισμός 1999, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στην τελική εξάδα.

Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1.Έπειτα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. Το Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Μαζί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά (δείτε εδώ το σπίτι τους).