Με τεράστια τραπεζαρία και κήπο πάρκο! Το σπίτι που μένουν Χοψονίδου - Σπανούλης με τα 6 παιδιά τους

Φωτογραφίες από μέσα και από έξω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τεράστια τραπεζαρία και κήπο πάρκο! Το σπίτι που μένουν Χοψονίδου - Σπανούλης με τα 6 παιδιά τους

Μια πολύ όμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη. Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και με το παραπάνω, με τον ερχομό των 6 παιδιών τους.

Από την ημέρα λοιπόν που ο μπασκετμπολίστας κρέμασε τα παπούτσια του, έχει περισσότερο χρόνο να περνάει με την σύζυγό και τα παιδιά τους. Λατρεύουν και οι δυο να περνούν χρόνο μαζί τους στο σπίτι χαλαρώνοντας, αλλά και όταν τους το επιτρέπει ο καιρός να παίζουν στην αυλή.

Το σπίτι Χοψονίδου - Σπανούλη

Όσον αφορά το σπίτι τους είναι διώροφο και με cozy διακόσμηση! Διαθέτει σαλόνι με μεγάλο καναπέ, αλλά και τεράστια τραπεζαρία για να χωράνε όλοι. Στην κουζίνα από την άλλη, έχουν έναν τεράστιο πίνακα με κιμωλία για να γράφουν όσα θέλουν να θυμούνται.

Τεράστια επίσης είναι και η αυλή τους που θυμίζει με πάρκο! Έχει φυτά αλλά και πολλά παιχνίδι των παιδιών.

Η τρυφερή φωτογραφία του Βασίλη με την Ολυμπία και τα 6 παιδιά που "έριξε" το Instagram

Με μια υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να αποχαιρετήσει το έτος 2021 και να υποδεχτεί το 2022. Η φωτογραφία ωστόσο αυτή κατάφερε σε λίγες μόνο ώρες να γίνει ανάρπαστη και τα likes των διαδικτυακών της φίλων όπως και τα σχόλια να πέσουν σαν την βροχή.

Λίγο πριν μπει το νέο έτος, πόζαρε μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη και τα 6 παιδιά τους, μετά από ένα ατύχημα που είχε ένα από αυτά.

«Η κλασική φωτογραφία της χρονιάς, η οποία θα διακοσμεί την οθόνη του κινητού μου μέχρι το καλοκαίρι! Εις υγείαν της επόμενης φωτογραφίας! Καλή χρονιά με υγεία!» έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Πολλοί ήταν μάλιστα αυτοί που της ευχήθηκαν "του χρόνου περισσότεροι".

m