Ατύχημα για τον γιο της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατύχημα για τον γιο της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα οδηγήθηκε ο γιος της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη, μετά από ατύχημα που είχε. Την αποκάλυψη έκανε η μητέρα του μετά από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μεσημέρι της Κυριακής 24/10, η πρώην Σταρ Ελλάς δημοσίευσε μερικά Stories όπου μας έδειχνε το ατύχημα του γιου της. Ο μικρός χτύπησε το χέρι του και αναγκαστικά φόρεσε γύψο.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα, ο Βασίλης Σπανούλης σε συνέντευξη του συγκίνησε με την εξομολόγηση του για την Ολυμπία Χοψονίδου, λέγοντας πως για χάρη του και τα παιδιά τους τα θυσίασε όλα.

Η ανάρτηση της Χοψονίδου για τον γιο της

Ατύχημα για τον γιο της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Η εξομολόγηση του Βασίλη Σπανούλη για την Ολυμπία Χοψονίδου

Ο Βασίλης Σπανούλης είπε το δικό του «αντίο» λίγο καιρό μετά το τέλος της καριέρας του και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θέλησε να κάνει μία ιδιαίτερη αναφορά στην Ολυμπία Χοψονίδου και την οικογένειά τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έτσι, ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να μην μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για τον τρόπο με τον οποίο του έχει σταθεί.

«Όλη η πορεία μου, όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθησα να είμαι ένας σωστός άνθρωπος. Με αρχές. Στο τέλος της ημέρας κατάφερα να εμπνεύσω πάρα πολλά παιδιά, πολλούς αθλητές και πολύ κόσμο, μέσα από την καριέρα μου. Να είναι μαχητές και να μην τα παρατάνε ποτέ.

Υπήρχαν εντάσεις, όπως σε όλες τις οικογένειες, γιατί θεωρώ τον Ολυμπιακό οικογένειά μου. Πάντα προσπαθούσαμε για το καλύτερο δυνατό. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες που είχα στην καριέρα μου, τους προπονητές μου, όλοι με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν άνθρωπος και συμπαίκτης.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου ήταν πάντα δίπλα μου. Πάντα προσπαθούσε να τα έχει όλα έτοιμα για μένα. Ήταν πάντα δίπλα μου σε όλες τις στιγμές. Τα παιδιά μου, τον αδερφό μου, την μητέρα μου. Τον μάνατζέρ μου που είμαστε πάνω από 20 χρόνια μαζί. Ήταν δίπλα μου και βοήθησε μαζί με τους προέδρους να γίνει αυτή η μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Μεγάλωσε όλο αυτό που είχα στο μυαλό μου» είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης», είπε μεταξύ άλλων.