Τρώει το πολύ 1300 θερμίδες την ημέρα - Η δίαιτα της Άννας Βίσση για κορμάρα στα 65

Τι τρώει πρωί, μεσημέρι και βράδυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρώει το πολύ 1300 θερμίδες την ημέρα - Η δίαιτα της Άννας Βίσση για κορμάρα στα 65

Η Άννα Βίσση στα 65 της χρόνια, έχει καταφέρει να έχει κορμί 30αρας! Η τραγουδίστρια προσέχει πολύ την διατροφή της - γιατί όπως λένε πολλοί "προσέχουμε για να έχουμε" - ενώ κάνει καθημερινή γυμναστική ειδική για να "σφίγγει" τα σημεία που θέλει.

Η ίδια λοιπόν που έδωσε μάχη με την βουλιμία, ακολουθεί μια διατροφή στην οποία πρέπει να τρώει το πολύ 1300 θερμίδες ώστε να έχει απώλεια βάρους αλλά και να μη στερείται τα βασικά προκειμένου η διατροφή της να είναι ισορροπημένη. Τις αρχές αυτές στηρίζει η δίαιτα fire fat, την οποία και ακολουθούν πολλοί αστέρες της showbiz παγκοσμίως.

Η δίαιτα της Άννας Βίσση

Τι είναι η δίαιτα fire fat που ταιριάζει με αυτή της Βίσση

Η fire fat δίαιτα, είναι μια δίαιτα ελεγχόμενων θερμίδων με 3 γεύματα και 2 σνακ ημερησίως. Κατά μέσο όρο παρέχει 1.315 θερμίδες, 24% από πρωτεΐνες, 30% από λιπαρά και 46% από υδατάνθρακες. Επίσης παρέχει ημερησίως γύρω στα 40 γραμμ. φυτικών ινών και 4320 μονάδες αντιοξειδωτικής προστασίας (ORAC).

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μειωμένη ενεργειακή πρόσληψη. Πρόσληψη ποιοτικών θερμίδων. Συνδυασμοί τροφίμων με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο (GL) και υψηλή μεταγευματική θερμογένεση (TEF). Διατηρεί υψηλή την ενεργητικότητα, δεν προκαλεί πείνα ή αδυναμία. Ευνοεί και επιταχύνει την απώλεια σωματικού λίπους, προστατεύει τη μυϊκή μάζα.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Λήψη φαρμάκων, ορμονικές διαταραχές, προβλήματα θυρεοειδή, αμηνόρροια, πεπτικές ενοχλήσεις, προβλήματα υγείας όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, παχυσαρκία (δείκτης μάζας σώματος πάνω από 29,9 kg/m2).

Η γυμναστική που κάνει

Η Ελληνίδα σταρ, που έχει κερδίσει κοινό και κριτές με την φωνή της, έχει καταφέρει να τους κρατήσει όλους άφωνους και με το σώμα της που διατηρεί πάντα σε φόρμα και ποτέ δεν ξεφεύγει. Όπως φαίνεται, για εκείνη δεν υπάρχουν μέρες “παρασπονδίας” και χαλάρωσης.

Ακόμα και το Πάσχα, που όλοι τρώνε έτσι κάτι παραπάνω, η τραγουδίστρια επέλεξε να μείνει σταθερή στο πρόγραμμά της και να κάνει κανονικά τη γυμναστική της.

Μάλιστα, δημοσίευσε και δυο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram από την ώρα της προπόνησής μαζί με τον γυμναστή της, Βαγγέλη Λογοθέτη.

Η Αννα Βίσση κάνει γυμναστική

Το work out της Άννας Βίσση