Τρώει μικρές ποσότητες αλλά ποτέ... - Η διατροφή της Μπέττυς Μαγγίρα για κορμί μοντέλου στα 47

Αυτά είναι όλα τα μυστικά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρώει μικρές ποσότητες αλλά ποτέ... - Η διατροφή της Μπέττυς Μαγγίρα για κορμί μοντέλου στα 47

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι από τις πιο λαμπερές κυρίες της ελληνικής showbiz και διαθέτει κορμί 20αρας παρά το γεγονός πως δεν ακολούθησε ποτέ κάποια αυστηρή ή εξαντλητική δίαιτα (δείτε φωτογραφία της με μαύρο μπικίνι). Το μυστικό της; Η σωστή διατροφή φυσικά. Τι σημαίνει αυτό; Η ηθοποιός δεν θέλει να πεινάει, ούτε μπορεί να καταναλώνει μόνο μαρούλια, καρότα λάχανα και... λαχανίδες!

Από το περιοδικό YOU

Τα μυστικά της Μαγγίρα που την διατηρούν στα κιλά της

Απλώς δεν είναι της υπερβολής με το φαγητό και αυτές ακριβώς τις μικρές ποσότητες που τρώει την έχουν... σώσει. Βέβαια, όπως παραδέχεται και η ίδια, έχει καλό μεταβολισμό και κινείται όλη ημέρα. Αγαπημένα της πιάτα, οι σαλάτες, τα λαδερά και τα όσπρια, αλλά ποτέ το βράδυ, ενώ τη σώζει το γεγονός ότι δεν της αρέσουν τα λίπη. «Λιπαρά κρέατα, αρνί, παϊδάκια, εγώ δεν μπορώ να τα φάω», λέει.

Μπεττυ Μαγγίρα διατροφή

Όσο για την γυμναστική, ε δεν είναι και το καλύτερο της. Προσπαθεί να κάνει pilates, που τη βοηθούν στη σύσφιξη (γιατί βάρος, έχει το ιδανικό) και φυσικά κάνει περισσότερες δουλειές στο σπίτι, με τα... οικιακά να είναι - κατά πως φαίνεται - ο δικός της personal trainer.

Tip

Πλούσιο πρωινό αλλά χωρίς "κακά" λιπαρά είναι το μυστικό της Μπέττυς. ειδικά τα Σαββατοκύριακα, που μπορεί να το απολαμβάνει πιο χαλαρά. Γιατί θέλει να χορταίνει... εκτός από το μάτι και το... στομάχι της.

H "καυτή" εμφάνιση της στο πλατό του Open Weekend με στενό φόρεμα

Σε ρυθμούς Eurovision χτυπούσε η εκπομπή της, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;». Όλα ξεκίνησαν όταν υποδύθηκε η την νικήτρια του 2012, Loreen, ενώ ακολούθησε ο Δημήτρης Μακαλιάς χορεύοντας το «Shake it».

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 αποφάσισαν να μιμηθούν την απόλυτη ελληνική επιτυχία που οδήγησε την χώρα στην κορυφή του μουσικού Διαγωνισμού, το «My number 1».

Συγκεκριμένα η Μπέτυ Μαγγίρα βγήκε στον αέρα της εκπομπής, σαν άλλη Έλενα Παπαρίζου, ενώ την συνόδευαν και οι συνεργάτες της. Φυσικά και από αυτό το «πάρτι» δεν θα μπορούσε να λείπει η λύρα...