Μπέττυ Μαγγίρα: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και το σώμα της προκαλεί πανικό

Έχει απίστευτες αναλογίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και το σώμα της προκαλεί πανικό

Με μικροσκοπικό μπικίνι πόζαρε στη θάλασσα η Μπέττυ Μαγγίρα και το σώμα της στα 46 της προκαλεί πανικό. Το ζηλεύουν ακόμη και 20άρες.

Η ηθοποιός είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τη ζωή της.

Πρόσφατα, η Μπέττυ Μαγγίρα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές της, στην οποία ποζάρει φορώντας με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι της, ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη στην ακροθαλασσιά.

Τα likes όπως ήταν επόμενο έπεσαν σαν την βροχή, όπως και τα σχόλια! Δείτε και τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της.

Μπέττυ Μαγγίρα φωτογραφία με μαγιό

"Καυτό" ατύχημα για την Μπέττυ Μαγγίρα - Σκίστηκε το φερμουάρ του φορέματος και... βγήκαν όλα στη φόρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα, αποκάλυψε ένα "καυτό" ατύχημα που είχε σε παράσταση που πρωταγωνιστούσε. Όπως ανέφερε, το φερμουάρ του φορέματος που φορούσε της σκίστηκε και... βγήκαν όλα στη φόρα με το που άνοιξε.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και ήταν πολύ αποκαλυπτική, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα απίστευτο γεγονός.

«Μου έχει τύχει στο “Mamma mia” να ανοίξει το φερμουάρ. Φορούσα ένα φόρεμα που μπροστά είχε ένα φερμουάρ από πάνω μέχρι κάτω. Και ξαφνικά ανοίγει το φερμουάρ και… όλα φάτσα φόρα! Πιάνω και κρατάω με τα χέρια κλειστό το φόρεμα και συνεχίζω να παίζω το ρόλο.

Ήρθαν με κάτι μαντήλια να μου το δέσουν κι εγώ συνέχιζα να παίζω. Δεν έφυγα από τη σκηνή, λέω θα πάω όσο αντέξω. Ήταν σοκαριστικό! Ο κόσμος από κάτω γέλαγε. Δεν γινόταν να το ξανακουμπώσω, σκίστηκε το φερμουάρ. Συμβαίνουν αυτά», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα. Δείτε και τη συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα για την κόρη της.