Δεν μένει ίχνος λίπους πάνω της - Το ρόφημα της Κάτιας Ζυγούλη που κάνει θαύματα

Μπορείς να το φτιάξεις κι εσύ με πολύ φθηνά υλικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν μένει ίχνος λίπους πάνω της - Το ρόφημα της Κάτιας Ζυγούλη που κάνει θαύματα

Τι κι αν είναι πλέον 43 ετών, η Κάτια Ζυγούλη δείχνει σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της. Το μοντέλο και παρουσιάστρια διαθέτει αψεγάδιαστη επιδερμίδα, ενώ το σώμα της μπορεί άνετα να συναγωνιστεί τις 20άρες.

Η ίδια έχει πολύ καλή σχέση με το σώμα της, και δέχεται την κάθε αλλαγή με πολλή χαρά. Μάλιστα σε βίντεο που είχε ανεβάσει στο κανάλι της στο Youtube πριν από λίγο καιρό, είχε εξομολογηθεί:

«Σε αυτό εδώ το σώμα, δε ζω μόνη μου. Ζω μαζί με άλλους. Μια εκ των οποίων, τη λέω δικαστίνα. Έχουμε πολύ μεγάλη κόντρα. Είναι μια φωνούλα που διαρκώς μου κουνάει το δάχτυλο.

Όλοι αλλάζουμε για να αρέσουμε. Θέλουμε να είμαστε αποδεκτοί. Κάνουμε τα πικρά γλυκά. Και που καταλήγουμε; Στο τέλος αυτό που καταφέρνουμε είναι να μην αρέσουμε σε εμάς».

Φτιάξε κι εσύ πανεύκολα το ρόφημα της Κάτιας Ζυγούλη

Ένα από τα μυστικά που ακολουθεί το μοντέλο προκειμένου να μένει σταθερή στα κιλά της και να αποβάλει το περιττό λίπος είναι ένα ρόφημα που μπορείς κι εσύ να φτιάξεις με απλά υλικά από το σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα, για αποτοξίνωση παίρνει πράσινο μήλο, ακτινίδιο, βρώμη, γάλα αμυγδάλου, λιναρόσπορο, λίγη κανέλα Κεϋλάνης, μισή μπανάνα και λίγο μέλι. Αλέθει τον λιναρόσπορο στο multi, περνάει από τον αποχυμωτή τα φρούτα και τα χτυπάει με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ. Βέβαια αν το πρόβλημά σου είναι η κυτταρίτιδα, σου έχουμε εδώ το απόλυτο μυστικό για να κάνει ξανά την επιδερμίδα σου λεία.

Κάτια Ζυγούλη μαγιό

Η δίαιτα που ακολουθεί η Κάτια Ζυγούλη

«Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά», αποκάλυψε.

«Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή, έκανα πάρα πολύ γυμναστική τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ και ήρθε και έγινε κούκλα. Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει και αυτή. Στην κοιλιά δεν θα έκανα επέμβαση. Είναι επικίνδυνο και επώδυνο», συνέχισε για την κοιλιά της.