Τι τρώει όταν έχει λιγούρες και δεν παίρνει γραμμάριο - Πώς διατηρεί η Έλλη Στάη αυτό το κορμί στα 67 της

Τα μυστικά της για άψογη σιλουέτα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τι τρώει όταν έχει λιγούρες και δεν παίρνει γραμμάριο - Πώς διατηρεί η Έλλη Στάη αυτό το κορμί στα 67 της

Ως anchorwoman σε κεντρικά δελτία ειδήσεων αλλά και ως παρουσιάστρια πολιτικών εκποµπών έχει φέρει εις πέρας στη µακρόχρονη καριέρα της πολλές... επικίνδυνες αποστολές και έχει καταξιωθεί στο χώρο! Ως γυναίκα πάλι η Έλλη Στάη –παρά τα 60+ χρόνια της και την εγκυμοσύνη που πέρασα (δείτε εδώ τον γιο της) – συνεχίζει να τραβά τα βλέµµατα µε την εµφάνιση και το καλλίγραµµο σώµα της. Το µυστικό της; Δυο δίαιτες... στα µέτρα της!

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό YOU

Είναι από τη φύση της µια γυναίκα µε καλό µεταβολισµό, που πάντα υπήρξε αδύνατη στη ζωή της και ποτέ δεν είχε πρόβληµα µε το βάρος της. Βέβαια, φρόντιζε –και φροντίζει–να ακολουθεί µια υγιεινή και ισορροπηµένη διατροφή, χωρίς ατασθαλίες, αποφεύγοντας λίπη και γλυκά, ενώ πάντα έδινε έμφαση στα πολλά λαχανικά και στα ψάρια, µε το λευκό κρέας να µην απουσιάζει ποτέ και αυτό από τις βασικές προτιµήσεις της σε συνδυασµό µε τις φρέσκες σαλάτες.

Ωστόσο µετά τα 50 της χρόνια η Έλλη Στάη παρατήρησε πως παρά τη σωστή διατροφή και την καθηµερινή άσκηση η βελόνα της ζυγαριάς έδειχνε... αµετανόητη να µετακινηθεί προς τα κάτω! Το αντίθετο, µάλιστα, αφού αρκετά παραπανίσια κιλά –9 στον αριθµό– έκαναν την εµφάνισή τους στην κοιλιά και την περιφέρεια, τα οποία δεν µπορούσε να διώξει µε τίποτα!

«Πραγµατικά υπάρχουν περίοδοι στη ζωή που όσο και να προσπαθείς µε δίαιτα και σωστή διατροφή, ο οργανισµός δενανταποκρίνεται. Νιώθουµε συνεχώς τα γνωστά φουσκώµατα και το ενοχλητικό πρήξιµο, ενώ και εκείνα τα περιττά κιλά δεν µας αποχωρίζονται, παρά την προσπάθεια», έχει πει η ίδια σε δηλώσεις της.

Το πλάνο διατροφής της Έλλης Στάη

Έλλη Στάη δίαιτα

Μαγνήτισε τα βλέμματα με το κατακόκκινο σακάκι της

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πονηρό πνεύμα» στο Εθνικό θέατρο, το βράδυ της Τρίτης 8/3, πέτυχε ο φωτογραφικός φακός την λαμπερή παρουσιάστρια Έλλη Στάη, στο πλευρό της χρόνιας στενής της φίλης, Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη.

Τα βλέμματα ωστόσο για ακόμη μία φορά έκλεψε η κυρία Στάη, η οποία σε λίγο καιρό θα γίνει ξανά γιαγιά, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η κομψότητα και η φινέτσα που τη διακρίνει, είναι διαχρονική και τη συνοδεύει σε όλες τις φάσεις τις ζωής της, καθώς είναι πάντα περιποιημένη και to the point σε ότι και να φορέσει υποστηρίζοντας το στο έπακρο.

Για την επίσημη πρεμιέρα, η "Σιδηρά" κυρία που αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της τηλεόρασης για πολλά χρόνια, επέλεξε να κινηθεί σε "ασφαλή" χρώματα όπως το μάυρο, που είναι άλλωστε και από μόνο του επίσημο χρώμα, και το κόκκινο, σήμα κατατεθέν για τις κυρίες με ξανθά μαλλιά.

Απλά και λιτά ήταν τα αξεσουάρ που επέλεξε καθώς και το χτένισμα της, δείχνοντας έτσι πιο φρέσκια από ποτέ με το χαμόγελο της πάντα να ολοκληρώνει κάθε εμφάνιση της.

Η Έλλη Στάη σε βραδινή έξοδο