Έχασε 13 κιλά σε 1,5 μήνα με αποτοξίνωση εντέρου - Τα τρόφιμα που έκοψε η Λάουρα Νάργες και αδυνάτισε

Συνολικά εξαφάνισε 18 κιλά σε 7 μήνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχασε 13 κιλά σε 1,5 μήνα με αποτοξίνωση εντέρου - Τα τρόφιμα που έκοψε η Λάουρα Νάργες και αδυνάτισε

Η Λάουρα Νάργες πάντα ήταν από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της τηλεόρασης. Είναι κούκλα, ενώ ξέρει πολύ καλά τι ρούχα της ταιριάζουν, πραγματοποιώντας μοναδικές εμφανίσεις. Ωστόσο, πέρσι πήρε την απόφαση να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση της, χάνοντας 18 κιλά. Περισσότερο για ένα πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε πως έχει...

Ποτέ δεν αισθάνθηκε άσχημα για το σώμα της, παρά τα κακόβουλα σχόλια που άκουγε κατά τη συμμετοχή της στο Survivor. Ένιωθε όμορφα με τα κιλά της, κατακεραυνώνοντας όποτε χρειαζόταν, το body shaming.

Βέβαια, τότε δεν γνώριζε πως σήμερα θα περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Χρήστο Σαντικάι - δείτε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Πως έχασε 18 κιλά η Λάουρα Νάργες

«Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες, αλλά με πολλή δουλειά, με πολλή επιμονή. Προέκυψε κάπως κατά λάθος. Εγώ από μικρή είχα πάντα στο μυαλό μου το θέμα του τέλειου σώματος, το αδυνάτισμα, τα κιλά μου» είχε αναφέρει. «Επειδή είμαι παιδί των 90s, με επηρέαζαν πολύ τα super models, ειδικά τότε που τα σώματά τους ήταν κρεμάστρα. Πέρασα πολλά στάδια, ειδικά στην εφηβεία ήταν λίγο πιο σκοτεινά. Δεν νιώθω πως έχω ολοκληρώσει με αυτό το θέμα, δεν το έχω κλείσει γιατί δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει».

«Τα περισσότερα κιλά τα έχασα μέσα σε 1,5 μήνα. Ήταν 13 κιλά, αλλά αυτό έγινε επειδή έκανα μια αποτοξίνωση εντέρου. Ήταν ξεκάθαρα για λόγους υγείας. Είχα πάει σε έναν γιατρό στη Γερμανία, εκεί μου βρήκε ένα σκίσιμο στο έντερο, μου είχε πει ότι αύριο μεθαύριο θα αναρωτιόμουν γιατί έχω καρκίνο. Εκεί αγχώθηκα».

«Μου έδωσε μια συγκεκριμένη δίαιτα, την οποία συμπλήρωσε μια αγωγή ομοιοπαθητική. Αυτήν την δίαιτα, όποτε δεν νιώθω καλά, την κάνω. Στην ουσία κόβεις τα πάντα. Το πρώτο πράγμα που κόβεις είναι η ζάχαρη, μετά όλα τα γαλακτοκομικά, ψωμί, σιτάρι. Μπορείς να τα αντικαταστήσεις με προϊόντα σικάλεως. Το ίδιο και για τα μακαρόνια».

«Είναι μια δίαιτα σκληρή. Ούτε καφές ούτε αλκοόλ επιτρέπονται. Και ο καφές κάνει ζημιά. Όλη αυτή η δίαιτα γίνεται για να γίνει μια αποτοξίνωση στο έντερό σου και να λειτουργήσει κανονικά ο οργανισμός. Αυτήν τη δίαιτα την ακολουθώ στη ζωή μου. Δεν λέω, θα φάω και τη σοκολάτα μου, αλλά εντάξει».