Ξεκίνησαν οι λιγούρες - Το γεύμα της Λάουρα Νάργιες στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Της μαγείρεψε η πεθερά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξεκίνησαν οι λιγούρες - Το γεύμα της Λάουρα Νάργιες στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Λάουρα Νάργιες είναι μια από τις εγκυμονούσες της ελληνικής showbiz καθώς σε 4 μήνες θα κρατήσει με το καλό στα χέρια της το παιδάκι της με τον Χρήστο Σαντικάι. Η περίοδος λοιπόν αυτή είναι πρωτόγνωρη για το ζευγάρι καθώς θα είναι το πρώτο τους παιδάκι, οπότε βιώνουν τα πάντα με μεγάλο ενθουσιασμό.

Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ και όπως είναι λογικό οι πρώτες λιγούρες έχουν ξεκινήσει. Μέσα από ένα insta story της Λάουρα είδαμε το μεσημεριανό της ενώ παράλληλα αποκαλύφθηκε η πολύ καλή σχέση που έχει με την μητέρα του συντρόφου της, τη μέλλουσα δηλαδή πεθερά της. Το μωράκι φαίνεται πως ήθελε γλυκό και έτσι η γιαγιά έφτιαξε το πιο ωραίο ριζόγαλο με κανέλα.

Οι λιγούρες της Λάουρας Νάργιες λόγω της εγκυμοσύνης της

Λάουρα Νάργιες

Η αποκάλυψη του Χρήστου Σαντικάι για το φύλο του μωρού και το όνομα που θα πάρει

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Λάουρας Νάργες.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο φύλο του μωρού καθώς και στις πρώτες σκέψεις που έχουν κάνει για το όνομα που θα του δώσουν.

«Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου και σίγουρα όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Λογικά ο γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας και να κάνω τα πάντα. Μαζί το ανακαλύψαμε ότι είναι έγκυος, υπήρχε μια περίοδος καθυστέρησης.

Έχω σκεφτεί όνομα για το παιδί, αλλά δεν θέλω να πω. Η Λάουρα είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δεν μου αρέσει να το συζητάω γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο μάτι. Από την πρώτη στιγμή που την είδα είπα ότι κάνει για μητέρα των παιδιών μου», είπε ο Χρήστος Σαντικάι.