''Λιώνει'' η Νάργες για το μωρό που περιμένει - Το τρυφερό βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Ετοιμάζεται να γίνει μαμά και το απολαμβάνει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Λιώνει'' η Νάργες για το μωρό που περιμένει - Το τρυφερό βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι ετοιμάζονται μέσα στους επόμενους μήνες να γίνουν γονείς και αυτή είναι μια είδηση, που πρώτοι εμείς σας δώσαμε με το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα το ζευγάρι έτοιμο και προχώρησε στη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η χορεύτρια λοιπόν, βιώνει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της και μέχρι να έχει το παιδάκι της στην αγκαλιά της θα μας ενημερώνει για τα νέα της από τα social media. Το στόρυ που έκανε το βράδυ της Κυριακής 8/5, δείχνει πόσο πολύ απολαμβάνει αυτήν εξέλιξη στη ζωή της, αφού χάιδευε την κοιλίτσας έχοντας στο πλάι της στο σκυλάκι της.

Η φωτογραφία της Λάουρα Νάργιες με την κοιλίτσα της

Λάουρα Νάργιες έγκυος

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Σαντικάι για την εγκυμοσύνη της Λάουρα Νάργες

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 στην εκπομπή Πρωινό, ο Χρήστος Σαντικάι επιτέλους επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Λάουρας Νάργιες κάνοντας τις πρώτες φειδωλές δηλώσεις του για το γεγονός.

Ο τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και ανέφερε: «Μπήκαμε στην τελική ευθεία… Το νερό μπήκε στο αυλάκι… Είμαι ευτυχισμένος»!

Συνέχισε λέγοντας: «Είναι λεπτό το θέμα και δεν θα απαντήσω… Να πάνε όλα καλά! Όλα θα πάνε καλά! Ο Χρήστος μπορεί να ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του, όμως το πλατύ χαμόγελό του μαρτυρούσε πόσο ευτυχισμένος είναι με την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, όταν ρωτήθηκε μάλιστα , αν ο λόγος που η Λάουρα δεν πηγαίνει στο ραδιοφωνικό σταθμό είναι η εγκυμοσύνη, εκείνος έγινε Λούης!