Με κάθε γεύμα της τρώει... - Τα μυστικά της Μαρίνας Πατούλη για να έχει κορμάρα στα 54

Έτσι παραμένει στα κιλά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κάθε γεύμα της τρώει... - Τα μυστικά της Μαρίνας Πατούλη για να έχει κορμάρα στα 54

Η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να είναι 54 ετών, ωστόσο, έχει ένα πολύ εντυπωσιακό σώμα και κυρίως πολύ ωραία πόδια. Για αυτό κιόλας μπορεί να φοράει άνετη κοντά σορτσάκια και να περπατάει στα στενά της Μυκόνου.

Τον τελευταίο καιρό, έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μιας και μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, ξεκίνησε τη δική της συλλογή ρούχων, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, ο οποίος φημολογείται έντονα πως είναι σύντροφό της. Μάλιστα, πουλάει κομμάτια της συλλογής της στο κατάστημα που άνοιξε στο νησί των ανέμων.

Μπορεί λοιπόν να έχει ένα αυξημένο πρόγραμμα πλέον, ωστόσο, πάντα προσέχει την διατροφή της για να μην ξεφεύγει. Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από αρκετά χρόνια, η Μαρίνα Πατούλη είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για τα μυστικά της διατροφής της.

Έτσι παραμένει στα κιλά της η Μαρίνα Πατούλη

Όπως είχε εξηγήσει, δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αντιθέτως φροντίζει να τρώει σαλάτα με κάθε γεύμα της, ενώ τις περισσότερες μέρες λόγω και του φόρτου εργασίας προλαβαίνει να φάει μόνο μία φορά τη μέρα.

Την ίδια στιγμή βέβαια δηλώνει φαν της υγιεινής διατροφής!

Με ροζ κολάν και τοπ με ανοίγματα

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μια γυναίκα που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη στην έξοδο της. Προσέχει πολύ την εμφάνιση της και γνωρίζοντας τι της ταιριάζει κάνει μοναδικές εμφανίσεις με τις περισσότερες να έχουν σχολιαστεί έντονα από τα social media.

Πλέον τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει στην Μύκονο, όπου έχει ανοίξει όπως προαναφέραμε το δικό της κατάστημα και όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο απολαμβάνει τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού.

Το βράδυ 21/5, συναντήθηκε με την Νατάσα Θεοδωρίδου και θέλησε να μοιραστεί μια κοινή φωτογραφία τους στο προφίλ της στο Instagram.

Η Μαρίνα Πατούλη πόζαρε στο πλευρό της τραγουδίστρια με ροζ κολάν και τοπάκι με ανοίγματα και τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Μαρίνα Πατούλη Νατάσα Θεοδωρίδου