Βράζει φλούδες ανανά με κανέλα και... - Το σπιτικό τσάι του Σάκη Ρουβά που βοηθάει στην πέψη

Μας δείχνει βήμα προς βήμα πως θα το φτιάξουμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βράζει φλούδες ανανά με κανέλα και... - Το σπιτικό τσάι του Σάκη Ρουβά που βοηθάει στην πέψη

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να είναι 50 ετών, ωστόσο, διατηρεί ένα καλογυμνασμένο κορμί. Προσέχει πολύ την διατροφή του, ενώ κάνει και συχνά γυμναστική. Ωστόσο, προσέχει πολύ και την υγεία του για αυτό και κατά καιρούς βλέπουμε οικογενειακώς να φτιάχνουν ροφήματα που δίνουν ενέργεια και πολλές βιταμίνες.

Μέσα από το προφίλ του ο τραγουδιστής, αυτή την φορά μας έδειξε πως να φτιάξουμε τσάι ανανά που είναι γεμάτο βιταμίνη C και ένζυμα και βοηθάει στην πέψη.

Η συνταγή είναι πολύ απλή και χρειάζεσαι μονάχα, φλούδες ανανά, κανέλα, δεντρολίβανο και μέλι.

Έτσι θα φτιάξει το τσάι ανανά του Ρουβά

@sakisrouvas

Φτιάχνουμε #pineappletea με τις φλούδες του ανανά! Την επόμενη φορά πριν ξαναπετάξετε κάτι… σκεφτείτε το δυο φορές😉 #healthyliving #pineapple #fyp #tiktokgr #pineappletrick #recipesoftiktok

♬ original sound - Sakis Rouvas

Το πιάτο που τρώει και επανέρχονται οι κοιλιακοί

Τώρα, βέβαια που ο χρόνος του είναι αρκετά περιορισμένο με τα γυρίσματα του The masked singer προσπαθεί όσο μπορεί να ακολουθεί μια σωστή διατροφή.

Όλοι φάγαμε το Πάσχα και ο Σάκης Ρουβάς σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό αλλά γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να ξεφουσκώσει και μοιράστηκε το μυστικό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok στο οποίο είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης τον τελευταίο καιρό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και παρουσιαστής του σόου The Masked Singer, μάζεψε σπαράγγια. Δεν έμεινε μόνο όμως στο να τα φάει αλλά κράτησε τον ζωμό τους (το νερό δηλαδή που έβρασε τα σπαράγγια) και τον ήπιε.

Είναι ό, τι καλύτερο και μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς πρόσθεσε και λίγο στυμμένο λεμόνι. Ωστόσο, μην περιμένετε να είναι ό, τι πιο γευστικό γιατί και ο ίδιος μας ενημέρωσε πως τόσο τα σπαράγγια όσο και ο ζωμός είναι λίγο... πικρά!

«Detox tips για μετά το Πάσχα #fyp #foryoupage #fy #viral #greektiktok», έγραψε στη λεζάντα του βίντεό του ο καλλιτέχνης.

@sakisrouvas

Detox tips για μετά το Πάσχα #fyp #foryoupage #fy #viral #greektiktok

♬ πρωτότυπος ήχος - Sakis Rouvas