Σάκης Ρουβάς: Το μυστικό ρόφημα μπανάνας της συζύγου του, Κάτιας Ζυγούλη για αγαλματένιο κορμί

Με αυτό τον τρόπο διατηρεί τις άψογες αναλογίες της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Ρουβάς: Το μυστικό ρόφημα μπανάνας της συζύγου του, Κάτιας Ζυγούλη για αγαλματένιο κορμί

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη έχει αγαλματένιο κορμί ακόμη και μετά τη γέννηση των τεσσάρων παιδιών της. Το μυστικό της ωστόσο κρύβεται στο σπιτικό ρόφημα μπανάνας που πίνει καθημερινά.

Συγκεκριμένα το μοντέλο, για αποτοξίνωση και ενέργεια, έχει το δικό της νέκταρ το οποίο φτιάχνει μόνη της στο σπίτι με τα αγαπημένα της φρούτα. Δεν υπάρχει ημέρα που να μην το πιει.

Αυτό είναι το μυστικό ρόφημα μπανάνας που πίνει η Κάτια Ζυγούλη, η σύζυγος του Σάκη Ρουβά για αγαλματένιο κορμί.

Συγκεκριμένα, παίρνει πράσινο μήλο, ακτινίδιο, βρώμη, γάλα αμυγδάλου, λιναρόσπορο, λίγη κανέλα Κεϋλάνης, μισή μπανάνα και λίγο μέλι. Αλέθει τον λιναρόσπορο στο multi, περνάει από τον αποχυμωτή τα φρούτα και χτυπάει με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ.

Δείτε εδώ βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη που αποδεικνύει πόσο απίστευτο είναι το σώμα της.

Η Κάτια Ζυγούλη κάνει διαλειμματική διατροφή για αγαλματένιο κορμί - Το τρόφιμο που τρώει πάντα

Η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε ότι κάνει διαλειμματική διατροφή και μάλιστα αυτό είναι το τρόφιμο που τρώει πάντα! Σίγουρα το έχεις κι εσύ στο σπίτι σου, αλλά δεν το έχεις εντάξει στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Μέγα λάθος, μιας και είναι πηγή θρεπτικών στοιχείων!

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, η οποία και υπήρξε παλιά μοντέλο, αποκάλυψε πως ακολουθεί μια διαλειμματική διατροφή κατά την οποία αποφεύγει να τρώει από τις τέσσερις το μεσημέρι μέχρι και τις οκτώ το πρωί.

Μια τέτοια διαλειμματική νηστεία έχει υπέρ και κατά, αλλά η ίδια αποκάλυψε στο κανάλι της στο Youtube ότι είναι μεγάλη υπέρμαχος της εν λόγω διατροφής. Όσο για τα υπόλοιπα γεύματά της, η Κάτια τρώει πρωινό με ταχίνι, στις 12 θα καταναλώσει ένα φρούτο, μια μπανάνα και το κύριο γεύμα της είναι στις τέσσερις το μεσημέρι.

Όταν έχει λαχτάρα για γλυκό, η Ζυγούλη εξηγεί πως θα φάει και την σοκολάτα που θέλει αλλά όχι καθημερινά. Η ίδια όμως, αγαπά πολύ και τα smoothies τα οποία επίσης περιέχουν φρούτα! Έχουμε συνταγή εδώ για 4 φοβερά που θα λατρέψεις και εσύ...

Δείτε το βίντεο με την διαλειμματική διατροφή της Κάτιας Ζυγούλη: