Το έκοψε "μαχαίρι" και έχασε 18 κιλά - Το μυστικό του Γιώργου Παπαδάκη που τον έκανε "μισό"

Και μάλιστα μέσα στην καραντίνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το έκοψε

Φανερά ανανεωμένος είναι τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος φροντίζει πλέον αρκετά την εμφάνιση και την υγεία του, παρά το τρέξιμο με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις (δείτε εδώ μάλιστα αν τελικά θα συνεχίσει ή όχι την εκπομπή του στον ΑΝΤ1).

Πριν καιρό, ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μάλιστα ο Νίκος Χατζηνικολάου του είχε κάνει το εξής σχόλιο: «Έχεις βελτιωθεί γιατί έχεις χάσεις κιλά τελευταία».

Τι βοήθησε τον Γιώργο Παπαδάκη να χάσει 18 κιλά

Τότε, ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε τον μεγάλο αριθμό κιλών που κατάφερε να χάσει και μάλιστα κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας, παρόλο που οι περισσότεροι είχαν πάρει κιλά τότε και δικαιολογημένα, μιας και ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι.

«Έχασα 18 κιλά μέσα στην καραντίνα και έκοψα και το κάπνισμα. Κάπνιζα πολλά χρόνια. Το έκοψα. Με το πρώτο μνημόνιο ξανάρχισα το κάπνισμα. Με έσκασαν και αυτοί που έρχονταν καλεσμένοι. Τώρα το τσιγάρο μου είναι το κομπολογάκι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, με τον Νίκο Χατζηνικολάου τότε να προσθέτει: «Τα έχασες ρε αθεόφοβε πάνω στο κόψιμο του τσιγάρου και σε καραντίνα; Πώς τα κατάφερες».

Τι βοήθησε τον Γιώργο Παπαδάκη να χάσει 18 κιλά

Η καταγωγή και η ζωή του

Ο Γιώργος Παπαδάκης, είναι από τους δημοσιογράφους - παρουσιαστές με την μεγαλύτερη πορεία στην ελληνική τηλεόραση. Η εκπομπή του μάλιστα, σημειώνει σταθερά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, καθώς χιλιάδες τηλεθεατές τον εμπιστεύονται και τον παρακολουθούν ενώ μάλιστα και ο γιος του ξεκίνησε στο πάνελ μιας νέας εκπομπής.

Κάτι όμως που μπορεί να μην ξέρατε όμως για τον Παπαδάκη, είναι η καταγωγή του.

Ο Γιώργος Παπαδάκης λοιπόν, γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 4 Φεβρουαρίου 1951 και κατάγεται από την όμορφη Κρήτη. Εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Από το 1992 και μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Καλημέρα Ελλάδα έως το 2011. Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.

Η καταγωγή και η ζωή του Γιώργου Παπαδάκη