Της το έδωσε η γιαγιά της: Το μυστικό ρόφημα της Ελένης Φουρέιρα με κανέλα και...

Είναι θαυματουργό και την βοηθά να διατηρείται τέλεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Της το έδωσε η γιαγιά της: Το μυστικό ρόφημα της Ελένης Φουρέιρα με κανέλα και...

Η Ελένη Φουρέιρα έχει απίστευτες αναλογίες στο σώμα της και αυτό το έχει καταφέρει με σωστή διατροφή και καθημερινή γυμναστική. Ωστόσο, έχει και ένα μυστικό, το οποίο της το έχει πει η γιαγιά της. Η τραγουδίστρια πίνει ένα ρόφημα το οποίο έχει μέσα κανέλα.

Μπορεί να έχει καλά γονίδια, καθώς και οι αδερφές της έχουν τέλεια κορμιά, ωστόσο αυτό δεν την επαναπαύει από την άσκηση. «Κάνω ποδήλατο ή spinning στο γυμναστήριο, σε συνδυασμό με crossfit, που με έχει βοηθήσει να αποκτήσω, εκτός από γράμμωση, και αντοχή. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς να γυμνάζομαι. Η άθληση μου προσφέρει απίστευτη ευεξία» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο People.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως κάνει 3 ημέρες την εβδομάδα στίβο, ενώ άλλες 3 ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει 20 λεπτά τρέξιμο και 4 σετ των 15 επαναλήψεων κοιλιακούς, ραχιαίους και καθίσματα (δείτε εδώ αναλυτικά και το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί).

Αυτό είναι το μυστικό ρόφημα με κανέλα που είχε δώσει στην Ελένη Φουρέιρα η γιαγιά της

Η Ελένη Φουρέρια, μπορεί να αποφεύγει το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι, αλλά δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να στερηθεί τροφές και γεύσεις. «Προσέχω, αλλά θα φάω τα πάντα με μέτρο. Ένα από τα διατροφικά μυστικά που μου έχει μάθει η γιαγιά μου είναι το ρόφημα κανέλας: Βράζω νερό και μετά το βάζω σε μια κανάτα μαζί με έξι ξυλάκια κανέλας. Το αφήνω να κρυώσει και το καταναλώνω σαν τσάι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βοηθάει στην αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό», είχε εξομολογηθεί.

Αυτό είναι το μυστικό ρόφημα με κανέλα που είχε δώσει στην Ελένη Φουρέιρα η γιαγιά της

Οι φωτογραφίες της Φουρέιρα που έκαναν το κοινό να παραλύσει

Δεν είναι η πρώτη φορά, και σίγουρα ελπίζουμε να μην είναι η τελευταία, που η Ελένη Φουρέιρα αποδεικνύει για ποιο λόγο εκτός από αγαπημένη καλλιτέχνιδα είναι και το απόλυτο είδωλο με όλη τη σημασία της λέξης! Η κορυφαία τραγουδίστρια "αναστάτωσε" ξανά το Instagram καθώς μετά την είδηση της κυκλοφορίας του άλμπουμ της με την απίστευτη φωτογραφία "ξαναχτυπά" με νέα φωτογραφία...

Ότι και να βάλει της πάει, ότι και να τολμήσει κάνει θραύση, όπως έκανε και η φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγες μέρες η Ελένη Φουρέιρα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ φορώντας μόνο ένα κορμάκι στα χρώματα της θάλασσας και προκαλώντας παραλήρημα στους φαν της, οι οποίοι κατέκλεισαν τη δημοσίευση με σχόλια θαυμασμού για την τραγουδίστρια!

Λίγα άφησε στην φαντασία μας η Ελένη ΦουρέιραΜε σιθρού θαλασσί κορμάκι στο κρεβάτι η Ελένη Φουρέιρα