Τρώει πολύ από αυτό το συγκεκριμένο φρούτο - Πώς κατάφερε να φτιάξει αυτό το κορμί η Κατερίνα Καινούργιου

Ότι καλύτερο για τις λιγούρες και την υπογλυκαιμία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρώει πολύ από αυτό το συγκεκριμένο φρούτο - Πώς κατάφερε να φτιάξει αυτό το κορμί η Κατερίνα Καινούργιου

Το καλοκαίρι κλείνει... πονηρά το μάτι σε καλλίγραμμα κορμιά και τέλειες αναλογίες και οι αγαπημένες μας σταρ αποδεικνύουν πως διαθέτουν και τα δύο! Κι αν αναρωτιέσαι πώς το πετυχαίνουν, μην προβληματίζεσαι. Το YOU σού αποκαλύπτει το highlight... diet και fitness μυστικό τους, που εφαρμόζουν όλο τον χρόνο, για να φοράνε στη συνέχεια το αγαπημένο τους μαγιό και να απολαμβάνουν ατελείωτες βουτιές σε Αιγαίο και Ιόνιο.

Από την Λίτσα Αναστασάκη

Κατερίνα Καινούργιου

Έχει ένα point παραπάνω, αφού τελειώνει με επιτυχία τη σεζόν, με το Super Κατερίνα στον Alpha να κερδίζει τις εντυπώσεις. Η κούκλα παρουσιάστρια φροντίζει όσο λίγες το (έτσι ή αλλιώς αψεγάδιαστο) κορμί της και φυσικά οι... κόποι της έχουν αντίκρισμα στα (πλείστα) βλέμματα και τα θετικά σχόλια όσων την βλέπουν στην παραλία.

  • Diet tip: Είναι φανατική των cranberries γιατί είναι ό, τι καλύτερο για τις λιγούρες και την υπογλυκαιμία.
  • Fitness tip: Συμμετέχει κυρίως σε συνεδρίες pilates performer, καλλιεργώντας ταυτόχρονα σώμα και πνεύμα.

Τι κάνουν τρεις ακόμα κυρίες της ελληνικής showbiz

Bίκυ Καγιά

καγιά διατροφή

Όσοι την είδαν στο Φεστιβάλ Καννών... απλώς έτριβαν τα μάτια τους για την ομορφιά και την φρεσκάδα της, θαυμάζοντας τις γραμμές της, που δεν έχουν αλλάξει σε τίποτα από την εποχή που μεσουρανούσε στο διεθνές και εγχώριο modelling (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες). H Βίκυ, λίγο πριν επιστρέψει στον πέμπτο κύκλο του GNTM στο Star, μας εκπλήσσει για άλλη μία φορά με το κορμί της, που είναι σίγουρα καλύτερο μετά από δύο γέννες!

  • Diet tip: Μαγειρεύει μόνη της όλα τα φαγητά, επιλέγοντας φρέσκα εποχικά προϊόντα και light συνδυασμούς.
  • Fitness tip: Προτιμά γιόγκα, περπάτημα, κολύμπι και τζόκιγκ, γιατί, όπως λέει “μου κάνουν καλό οι ασκήσεις που δεν τεντώνουν τα νεύρα μου, αλλά δουλεύουν τους μυς μου”.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σπυροπούλου δίαιτα

Πέρυσι που την είδαμε στην παραλία, μείναμε άφωνοι με την τεράστια αλλαγή στο σώμα της, που μεταφράζεται σε 15 ολόκληρα κιλά και πολλούς πόντους. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι περήφανη για το “ολοκαίνουργιο” σώμα της, που είναι αποτέλεσμα αυστηρής διατροφής και άσκησης. Άλλωστε, τα αγαθά... κώποις κτώνται.

  • Diet tip: Ακολούθησε ένα πρόγραμμα που σε βολεύει και έχε πάντα μέσα στην τσάντα σου εύκολα σνακ για να κόβεις την πείνα όπως αμύγδαλα, φρούτα ή αβγά βραστά.
  • Fitness tip: Πάρε σκύλο και ξεκίνα μαζί του να τρέχεις τουλάχιστον μισή ώρα καθημερινά!

Ιωάννα Μαλέσκου

μαλεσκου διατροφή

“Γυμναστική, Διατροφή και Balloo, οι τρεις μεγάλες μου αγάπες”, γράφει η ίδια στο Instagram – όπου Balloo το αγαπημένο της γαλλικό μπουλντόγκ και όπου Γυμναστική, Διατροφή... οι άσοι στο μανίκι της που... ανοίγει για να κάνουμε κι εμείς ένα καλοκαιρινό φλος, βρε αδελφέ! Η “fitness queen” παρουσιάστρια δεν αποτελεί άδικα... καλοκαιρινή φαντασίωση, αφού κάθε της εμφάνιση στην παραλία είναι και ένα... όνειρο! Όχι θερινής νυκτός, αλλά πραγματικό που ζει και αναπνέει ανάμεσά μας.

  • Diet tip: Μικρό πιατάκι του γλυκού στο τραπέζι της, πολλά φρούτα και λαχανικά, πρωτεϊνη, ξηροί καρποί, φρέσκοι χυμοί και smoothies είναι αυτά που βάζει στο ψυγείο της και στην... κατσαρόλα της.
  • Fitness tip: Με ένα μπουκάλι νερό στο χέρι (αντί για βαράκι), με λάστιχα πάνω στα δέντρα και με ένα στρωματάκι στο γρασίδι, δεν υπάρχει δικαιολογία έλλειψης χρόνου για άσκηση. Άμα θέλεις, μπορείς!