"Έκλεψε" τις εντυπώσεις η Βίκυ Καγιά στο 75ο Φεστιβάλ Καννών - Η ανάρτηση στα social

Δεκάδες αντιδράσεις στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το 75ο Φεστιβάλ των Καννών είναι γεγονός καθώς η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 28 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν και αρκετοί διάσημοι Έλληνες στο κόκκινο χαλί όπου ανάμεσά τους ήταν και η Βίκυ Καγιά όπου ταξίδεψε μέχρι τις Κάννες ενώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (14/5) την είδαμε να χορεύει "ξέφρενα" σε γνωστή παραλία της Μυκόνου με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, ήταν αναμενόμενο να εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά μιας και θέλησε να μοιραστεί στους διαδικτυακούς της φίλους το ρούχο που επέλεξε να φορέσει καθώς "κέντρισε" για τα καλά τις εντυπώσεις.

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά από το 75ο Φεστιβάλ των Καννών

"Κόβουν" την ανάσα οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά - Πόζαρε με μαγιό και προκάλεσε "φρενίτιδα"

Οικογενειακή απόδραση στην Μύκονο έκανε η Βίκυ Καγιά λίγο πριν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα του GNTM 5 όπου αναμένεται να είναι πιο διαφορετικό από ποτέ μιας και πρόκειται να δούμε νέες αφίξεις στο ριάλιτι μοντέλων όπου θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο είναι αρκετά ενεργό μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, η ίδια επέλεξε για άλλη μια φορά την Μύκονο ως μια καλοκαιρινή εξόρμηση μιας και κάθε χρόνο περνάει εκεί το περισσότερο μέρος των διακοπών της.

Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε χωρίς ρετούς μιας και ποζάρει στην κάμερα του κινητού της χωρίς ίχνος μακιγιάζ ενώ το αψεγάδιαστο κορμί της τα λέει όλα.

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά χωρίς ρετούς