Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Ξέφρενοι χοροί σε γνωστή παραλία της Μυκόνου για το ερωτευμένο ζευγάρι

Άκρως απολαυστικά τα βιντεάκια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Ξέφρενοι χοροί σε γνωστή παραλία της Μυκόνου για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ο νέος κύκλος του GNTM φαίνεται πως πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στο STAR καθώς η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε και πάλι την επιστροφή της στο ριάλιτι μοντέλων όπου έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές.

Μέχρι τότε, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έχει άπλετο χρόνο για να τον περάσει μαζί με την αγαπημένη της οικογένεια. Έτσι, αυτό το Σαββατοκύριακο η ίδια μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους τους στην Μύκονο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Καράβας ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος με την Βίκυ Καγιά ταξίδεψε μαζί με την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού στο κυκλαδίτικο νησί όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω από τις δημοσιεύσεις τους περνούν πολύ καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Ο ξέφρενος χορός και οι διακοπές της Καγιά στην Μύκονο

«Μπορεί εγώ να πρότεινα...» - Καταπέλτης η Βίκυ Καγιά για τις απολύσεις στο GNTM

Το πρωί της Παρασκευής 6/5 η κάμερα του «Πρωινού» πέτυχε την Βίκυ Καγιά, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM. Το μοντέλο διευκρίνισε πως δεν ήταν δικές της απαιτήσεις οι απωλήσεις αλλά αποφάσεις της παραγωγής, για τις οποίες η ίδια δεν έχει κανένα λόγο. (Δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη μετά την αποχώρησή του)

Κόλαφος η Βίκυ Καγιά για τις απολύσεις στο GNTM

«Κάνουμε ολική επαναφορά, μόνο κορίτσια, νέοι κριτές, νέοι coaches. Έχουν καλέσει τους πάντες, θα παίξουν καρέκλες και με και χωρίς, μαζί και χώρια να δούμε τι ταιριάζει. Εγώ μπορεί να έχω προτείνει 15 ανθρώπους, αλλά αν δεν δεις πώς λειτουργούν στην πράξη δεν μπορείς να πάρεις απόφαση», είπε η Βίκυ Καγιά και συνέχισε:

«Το κανάλι αποφασίζει αν θα φύγει ή αν θα γυρίσει κάποιος. Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά τα κακοπροαίρετα σχόλια και δεν ξέρω να σου πω ούτε για τις αποφάσεις των άλλων. Εμένα μου ζήτησαν να γυρίσω και γύρισα. Δεν θα πω ποτέ εγώ θα έρθει ο ένας θα φύγει ο άλλος, δεν το είχα κάνει και ποτέ, γιατί να το κάνω τώρα»;

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω γιατί άλλαξαν τα πρόσωπα. Καταλαβαίνω και ανθρώπινα και επαγγελματικά πώς μπορεί να έχει ενοχλήσει και πώς μπορεί να έχει πληγώσει και στεναχωρήσει κάποιους ανθρώπους και συνεργάτες»