Πώς στέγνωσε το σώμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και δεν παίρνει πια γραμμάριο - Τι τρώει και διαγράφονται οι κοιλιακοί της

Η διατροφή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πώς στέγνωσε το σώμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και δεν παίρνει πια γραμμάριο - Τι τρώει και διαγράφονται οι κοιλιακοί της

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι αυτό που λέμε μια πραγματική barbie, τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα. Εδώ και λίγους μήνες άλλωστε υπάρχει τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της καθώς όσο ο αγαπημένος της Στάθης Σχίζας πάλευε για την επιβίωσή του στο Survivor, εκείνη βρισκόταν στην Ελλάδα και πάλευε... για το κορμί της!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο love it, η Αλεξάνδρα μίλησε για την εικόνα και την διατροφή της αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Μέχρι πριν 4 μήνες το σώμα μου το απέδιδα στα γονίδια, όλοι μου οι φίλοι με μισούσαν γιατί δεν παχαίνω, έκανα τη χειρότερη διατροφή που θα μπορούσε να υπάρξει. Ήμουν πάντα αδύνατη, αλλά όσο δεν τρεφόμουν σωστά είχε διαφορά το δέρμα μου, δε φαινόμουν γυμνασμένη. Ήμουν και τότε αδύνατη, αλλά τώρα και γυμνασμένη εδώ και τρεις μήνες που κάνω διατροφή και ζω με αέρα», είπε η γνωστή instagrammer και πρόσθεσε:

«Τρώω πολύ πιο υγιεινά, έχω σταματήσει να τρώω αυτά που έτρωγα που ήταν βλαβερά για την υγεία μου βέβαια. Δεν πεινάω καθόλου και πλέον έχει γίνει συνήθεια, δηλαδή παλιότερα θυμάμαι ότι αν δεν έτρωγα κάτι ανθυγιεινό μέσα στη μέρα μου ήμουν πεσμένη».

Ποιο είναι ακριβώς το πλάνο που ακολουθεί δεν αποκάλυψε αλλά εμείς σας έχουμε βρει μια συγκλονιστική χημική δίαιτα για να χάσετε τα περιττά κιλά και να μπείτε ξανά στο περσινό σας μαγιό... Δείτε την εδώ αναλυτικά!