Κάτια Ζυγούλη: Το έχει κόψει μαχαίρι και έχει χάσει... - Τρώει τις 8 από τις 16 ώρες για μείωση κιλών και κοιλιά πλάκα

Δείτε παρακάτω το απόλυτο μυστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Ζυγούλη: Το έχει κόψει μαχαίρι και έχει χάσει... - Τρώει τις 8 από τις 16 ώρες για μείωση κιλών και κοιλιά πλάκα

Η Κάτια Ζυγούλη αναμφίβολα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz καθώς "κλέβει" τις εντυπώσεις κάθε φορά λόγω της μαγευτικής της εξωτερικής εμφάνισης. Το γνωστό μοντέλο μπορεί να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ωστόσο αυτό δεν αποτυπώνεται στο σώμα της καθώς διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί.

Ωστόσο, για να φτάσει ένα έχει ένα αρκετά γυμανσμένο σώμα με τις ιδανικές αναλογίες σημαίνει πως έχει τα δικά της "κόλπα" τα οποία την κάνουν να μην ξεφεύγει από το επιθυμητό όριο κιλών την καθώς ακολουθεί μια συγκεκριμένη διατροφή η οποία όπως φαίνεται "πιάνει τόπο". (Δείτε επίσης εδώ την συγκινητική της εξομολόγηση που κάνει πρόσφατα)

Αυτή την δίαιτα ακολουθεί η Κάτια Ζυγούλη

«Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά», αποκάλυψε.

«Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή, έκανα πάρα πολύ γυμναστική τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ και ήρθε και έγινε κούκλα. Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει και αυτή. Στην κοιλιά δεν θα έκανα επέμβαση. Είναι επικίνδυνο και επώδυνο», συνέχισε για την κοιλιά της.

Το ρόφημα που πίνει σχεδόν καθημερινά για να καταπολεμά το λίπος

Ένα από τα μυστικά που ακολουθεί το μοντέλο προκειμένου να μένει σταθερή στα κιλά της και να αποβάλει το περιττό λίπος είναι ένα ρόφημα που μπορείς κι εσύ να φτιάξεις με απλά υλικά από το σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα, για αποτοξίνωση παίρνει πράσινο μήλο, ακτινίδιο, βρώμη, γάλα αμυγδάλου, λιναρόσπορο, λίγη κανέλα Κεϋλάνης, μισή μπανάνα και λίγο μέλι. Αλέθει τον λιναρόσπορο στο multi, περνάει από τον αποχυμωτή τα φρούτα και τα χτυπάει με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ. Βέβαια αν το πρόβλημά σου είναι η κυτταρίτιδα, σου έχουμε εδώ το απόλυτο μυστικό για να κάνει ξανά την επιδερμίδα σου λεία.

Κάτια Ζυγούλη μαγιό