Με αυγά, μανιτάρια και... - Το πλούσιο πρωινό της Μαρίας Ηλιάκη που την έκανε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Το μοιράστηκε μαζί μας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με αυγά, μανιτάρια και... - Το πλούσιο πρωινό της Μαρίας Ηλιάκη που την έκανε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Με σωστή διατροφή αλλά και γυμναστική η Μαρία Ηλιάκη κατάφερε και έχασε τα 15 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της (δείτε εδώ στο μεταξύ τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού) και μάλιστα μια ερώτηση που της κάνουν συνέχεια οι διαδικτυακοί της φίλοι είναι το πώς το έκανε.

Η παρουσιάστρια διατηρεί καθημερινή επαφή με τους ακολούθους της και συνεχώς απαντά στις απορίες τους χωρίς κανέναν δισταγμό. Έτσι λοιπόν, η ίδια, το μεσημέρι της Τετάρτης 10/8 έδωσε δυο από τα μυστικά της για υγιεινό πρωινό

"Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά. Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι

Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν καιρό.

Το πρωινό της Μαρίας Ηλιάκη

Το πρωινό της Μαρίας Ηλιάκη

Το πρωινό της Μαρίας Ηλιάκη συνταγή

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Η Μαρία Ηλιάκη τον τελευταίο μήνα άφησε την Ελλάδα και αποφάσισε να κάνει το πολύ απαιτητικό ταξίδι και να ταξιδέψει μαζί με την κόρη της στην Ελβετία, εκεί όπου ζει και εργάζεται ο άντρας της και πατέρας του παιδιού τους.

Η καθημερινότητα για τα δύο κορίτσι εκεί είναι γνωστή, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά, που μένουν μαζί του. Άλλες είναι ωστόσο οι δυσκολίες, που αντιμετωπίζει η παρουσιάστρια και τις μοιράστηκε με τους φίλους της στο instagram την Τετάρτη 27/7. Βρίσκεται λοιπόν, σε δύσκολη θέση μιας και η μικρή περνάει μια έντονη φάση, βάζοντας τα κλάματα κάθε φορά, που πρέπει να αποχωριστεί την μαμά της.

«Εμείς τώρα περνάμε την περίοδο “Θέλω μόνο τη μαμά μου”. Τύπου κατεβάζω τα σκουπίδια, κλαίει, πλαντάζει, λες και θα πάω μετανάστρια στην Αυστραλία και θα λείψω 20 χρόνια.

Πάω να πάρω κάτι από το ταχυδρομείο κάτω, σπαράζει. Μπήκα λοιπόν, κι εγώ και διάβασα ότι το παθαίνουν αυτό αυτούς τους μήνες τα παιδιά κι ότι είναι το άγχος του αποχωρισμού από τη μαμά, ότι πρέπει η μαμά να εξηγεί. Και κάθομαι κι εγώ και εξηγώ.

“Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα κατεβάσει τα σκουπίδια. Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα λείψει πέντε λεπτά και θα γυρίσει. Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα πάει να κάνει το πιπί της Δεν… ‘Μαμά”».