Το παίρνει μαζί της και στην θάλασσα - Τι τρώει η Αντελίνα Βαρθακούρη για να μην πάρει κιλά αλλά και να χορταίνει

Έχει συμβάλλει στην θεαματική αλλαγή του κορμιού της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το παίρνει μαζί της και στην θάλασσα - Τι τρώει η Αντελίνα Βαρθακούρη για να μην πάρει κιλά αλλά και να χορταίνει

Μια θεαματική αλλαγή στο κορμί της έχει κάνει η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία εδώ και 1 χρόνο έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας και την τηλεόραση και απλά κάνει που και που αναρτήσεις στα social media.

Μερικές από αυτές αφορούν το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί τους τελευταίους μήνες, την αλλαγή στα μαλλιά της (μιας και έχει γίνει πια μελαχρινή) αλλά και τον χρόνο που έχει αφιερώσει στον εαυτό της όλο αυτό το διάστημα που απέχει από την επικαιρότητα.

Τι τσιμπολογάει η Αντελίνα Βαρθακούρη στην παραλία

Που και που, η Αντελίνα μοιράζεται τα φαγητά και τα σνακ που τρώει κι έτσι έκανε και πριν μερικές ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως βρίσκεται για μπάνιο στη θάλασσα και πως μαζί της έχει πάρει να τσιμπήσει μερικά σταφύλια, ένα άκρως δροσιστικό αλλά και χορταστικό φρούτο, ιδανικό για την παραλία.

Τι τσιμπολογάει η Αντελίνα Βαρθακούρη στην παραλία

Το τρόφιμο που ξεφορτώθηκε για να χάσει κιλά

«Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου, όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. Έναν χρόνο περίπου που είμαι εκτός τηλεόρασης, ήθελα έτσι εφόσον ήρθαν οι καταστάσεις, να πάρω ουσιαστική απόσταση από οποιαδήποτε έκθεση και να εκμεταλλευτώ τον χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου.

Τι νόημα έχει μια κενή, άσκοπη δημοσιότητα; Είναι σπουδαίο να μπορείς να ξεχωρίσεις πότε πρέπει ή θέλεις να κάνεις δυο βήματα πίσω (ως προς τη δημοσιότητα) και δυο βήματα μπροστά ως προς τη γνώση του εαυτού σου. Η δημοσιότητα αν υπάρχει απλώς για να υπάρχεις είναι ένα σκουπίδι που μυρίζει άσχημα. Αυτή τη χρονιά δεν είχα να πω απολύτως τίποτα απλώς παρατηρούσα και συνεχίζω να παρατηρώ», είχε πει η ίδια.

Όπως έχει αποκαλύψει, πλέον έχει αποχωριστεί το ξανθό μαλλί και έχει επιστρέψει στο μελαχρινό, το οποίο άρεσε πολύ και στον σύζυγό της, Χάρη (δείτε εδώ την εξομολόγησή του).

Η ίδια μέσα από το Instagram της είχε αποκαλύψει πως πέρα από την αλλαγή στα μαλλιά της, πρόκειται να δούμε και αλλαγή στο σώμα της, κάτι που είχε ήδη αρχίσει να φαίνεται από την εποχή που παρουσίαζε το ΣΚ Family.

Η Αντελίνα είχε αποκαλύψει κάποια μυστικά της διατροφής της στους διαδικτυακούς της φίλους πριν λίγο καιρό μέσω Instagram.

«Πάλεψα πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά σε ένα ένα βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά.

Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη.

Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστική αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ», είχε πει σε ένα Q&A της στο Instagram.

Αντελίνα Βαρθακούρη δίαιτα