Έχει αυτό το κορμί μετά από 6 γέννες - Το μυστικό της Ολυμπίας Χοψονίδου για να «στεγνώσει»

Σε κάθε της εμφάνιση με μαγιό εντυπωσιάζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει αυτό το κορμί μετά από 6 γέννες - Το μυστικό της Ολυμπίας Χοψονίδου για να «στεγνώσει»

Μετά από 11 χρόνια γάμου και 6 παιδιά, η Ολυμπία Χοψονίδου φροντίζει πάντα να βρίσκει λίγο χρόνο για τον εαυτό της μέσα στη δύσκολη καθημερινότητά της. Η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της, ενώ στήριγμά της έχει πάντα τον αγαπημένο της σύζυγο, Βασίλη Σπανούλη.

Μπορεί να πλησιάζει λοιπόν τα 40 και να έχει κάνει 6 γέννες, ωστόσο η Ολυμπία Χοψονίδου έχει καταφέρει να διατηρήσει το κορμί της σε άριστη κατάσταση (δείτε εδώ αρετουσάριστες φωτογραφίες της) και αυτό δεν είναι τυχαίο αφού όπως έχει η ίδια αποκαλύψει, ακολουθεί τακτικά διατροφή και γυμνάζεται καθημερινά.

Τι κάνει η Ολυμπία Χοψονίδου και έχει τέτοιο κορμί

Ανά καιρούς η ίδια ή personal trainer της έχουν ανεβάσει στο Instagram ορισμένα στιγμιότυπα από την προπόνησή της, η οποία φαίνεται να είναι ιδανική για όποια γυναίκα επιθυμεί να «δέσει» το σώμα της.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για το πώς έχει φύγει η κοιλιά μου και θα ήθελα να απαντήσω στην κάθε κοπέλα ξεχωριστά αλλά δεν μου είναι εύκολο. Η διατροφή μου είναι το νούμερο ένα και μετά σίγουρα η γυμναστική... Βέβαια να πω την αλήθεια με βοήθησε πάρα πολύ ένα λέιζερ που έκανε στην κοιλιά», είχε αναφέρει η ίδια στα insta stories της.

Ολυμπία Χοψονίδου διατροφή

Φωτογραφίες από την παραλία

Στην όμορφη Μύκονο πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα η Ολυμπία Χοψονίδου με τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη και τα παιδιά τους ενώ φυσικά δεν παρέλειψαν να πάνε στην θάλασσα και να απολαύσουν τις βουτιές τους στη θάλασσα μιας και ο καιρός ήταν αρκετά ζεστός.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει αρκετές υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα φροντίζει να περνά χρόνο μαζί τα παιδιά του, δημιουργώντας όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweeky βρέθηκε στην παραλία που χαλάρωναν και απαθανάτισαν την όμορφη οικογένεια αλλά συγκεκριμένο και το αρετουσάριστο κορμί της Ολυμπίας, η οποία παρά τις 6 γέννες, διατηρείται άψογα.

Στην Μύκονο για Πάσχα Χοψονίδου και Σπανούλης με τα παιδιά τους φωτογραφίες 2

Στην Μύκονο για Πάσχα Χοψονίδου και Σπανούλης με τα παιδιά τους φωτογραφίες

Στην Μύκονο για Πάσχα Χοψονίδου και Σπανούλης με τα παιδιά τους