Έχει καταργήσει από τη διατροφή της 5 συγκεκριμένα πράγματα - Η Καίτη Γαρμπή χάνει κιλά ακολουθώντας...

Αυτά είναι τα μυστικά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει καταργήσει από τη διατροφή της 5 συγκεκριμένα πράγματα - Η Καίτη Γαρμπή χάνει κιλά ακολουθώντας...

Η Καίτη Γαρμπή έχει χαράξει τη δική της σπουδαία καριέρα στο χώρο της μουσικής έχοντας χαρίσει πολύ επιτυχημένα τραγούδια. Ωστόσο, είναι και μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες (όπως και η αδερφή της είναι εντυπωσιακή) της Ελλάδας και δεν πάνε στις συναυλίες της μόνο για να την ακούσουν αλλά και να την θαυμάσουν.

Η ίδια μάλιστα, δεν έχει διστάσει να μιλήσει φανερά για την ηλικία της αλλά και για την εξωτερική της εμφάνιση. Στα 61 της χρόνια διατηρεί άψογες αναλογίες και έχει αποκαλύψει τα μυστικά της, αφού ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή.

Τα μυστικά της Καίτης Γαρμπή για να μένει σταθερή σε κιλά

Η ίδια δεν έχει κρύψει πως το κύριο μυστικό της πίσω από την λαμπερή εμφάνισή της είναι το πράσινο τσάι. Η ίδια καταναλώνει μεγάλες ποσότητες γιατί διαλύει τις τοξίνες και αποτρέπει το σχηματισμό της κυτταρίτιδας.

Από την άλλη, ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή προσέχοντας τους συνδυασμούς των τροφών ενώ έχει καταργήσει τις κακές συνήθειες : τσιμπολόγημα, πατατάκια, ξηρούς καρπούς, τηγανητά ή λιπαρά φαγητά, παχυντικές σάλτσες.

Μάλιστα, έχει δώσει έμφαση στο να πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι καθημερινά. Όσο για τα αναψυκτικά που είναι επίφοβα για τη δημιουργία κυτταρίτιδας, δεν καταναλώνει περισσότερα από δύο την εβδομάδα τα οποία θα προσέξει να είναι light.

Καίτη Γαρμπή διατροφή

Το πρόσωπο της χωρίς μακιγιάζ

Η Καίτη Γαρμπή είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. (Δείτε εδώ το throwback που είχε κάνει για την συμμετοχή της στη Eurovision)

Έτσι λοιπόν, η ίδια θέλησε να μοιραστεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή.

Μεταξύ άλλων πόζαρε ως μαθήτρια ενώ στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Πώς, έγινε πώς, άναψε ρόζ, κι ήρθαν τα πάνω κάτω @kostastournasofficial η «Επανάσταση» από το δίσκο μας Απλά τα πράγματα! Το φούξ…το χρώμα!».