Κατάξανθη με σχιστά μάτια - Η σπάνια εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή με την αδερφή της σε συναυλία

Μοιάζουν λέτε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατάξανθη με σχιστά μάτια - Η σπάνια εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή με την αδερφή της σε συναυλία

Η Καίτη Γαρμπή είναι γνωστό πως έχει αποκτήσει έναν γιο μαζί με τον Διονύση Σχοινά, ωστόσο οι φορές που παρουσιάζει στο κοινό της τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της είναι σπάνιες. Στη συναυλία που έδωσε, όμως, στην Κύπρο τις προάλλες, η αδερφή της, Λιάνα, ήταν εκεί.

Αφού, λοιπόν, η τραγουδίστρια κράτησε συντροφιά στον κόσμο για τρεις ολόκληρες ώρες, όπως κάνει κάθε φορά προκαλώντας "πανικό", ξεκίνησε να φωτογραφίζεται στα παρασκήνια με όποιον το επιθυμούσε και δίπλα της σε αυτή τη στιγμή ήταν και η αδερφή της, με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να την δούμε και εμείς.

Η σπάνια εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή με την αδερφή της σε συναυλία

Είναι κατάξανθη και έχουν το ίδιο χαμόγελο, όμως τα μάτια και η μύτη τους διαφέρουν αρκετά. Μάλιστα, από τη Λιάνα λείπει το χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στα δόντια που έχει η πολυτάλαντη τραγουδίστρια και την κάνει να ξεχωρίζει.

Καίτη Γαρμπή - αδερφή

"Σάλος" στην συναυλία της τραγουδίστριας - Μαμά και γιος τα "έδωσαν" όλα στη σκηνή

Η Καίτη Γαρμπή, αφού τελείωσε η καραντίνα και ανάρρωσε από τον κορωνοϊό, ξεκίνησε τις εμφανίσεις της από το Θέατρο Άλσος και μαζί της βρέθηκε και ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς. Οι δυο τους έδωσαν μία υπέροχη μουσική "παράσταση" και ξεσήκωσαν τον κόσμο που τους παρακολουθούσε. Φυσικά, ως μητέρα η τραγουδίστρια έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει την ευκαιρία στο παιδί της να αναδειχθεί και να μάθει για τον χώρο αυτό αποκτώντας όλο και περισσότερη εμπειρία.

Εκείνη φορούσε ένα tribal φόρεμα το οποίο ήταν και κοντό, με φαρδιά μανίκια τύπου νυχτερίδας, που είναι και το στυλ ρούχων που επιλέγει να φοράει στις περισσότερες εμφανίσεις της, ενώ ο νεαρός Δημήτρης ήταν ντυμένος στα λευκά, γεγονός που τον έκανε να λάμπει ακόμη περισσότερο πάνω στη σκηνή.

Δημήτρης Σχοινάς

Δημήτρης Σχοινάς - συναυλία

Καίτη Γαρμπή

Καίτη Γαρμπή - συναυλία

Καίτη Γαρμπή - γιος