Πιο εντυπωσιακή από ποτέ - Έφερε τα πάνω κάτω η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στο Βεάκειο

Μία μαγική βραδιά!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πιο εντυπωσιακή από ποτέ - Έφερε τα πάνω κάτω η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στο Βεάκειο

Είναι μία από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες της χώρας και από τις πιο αγαπημένες του κοινού, και το αποδεικνύει κάθε φορά με τις ερμηνείες της και τις συναυλίες που δίνει, στις οποίες γίνεται πανικός! Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή και τη μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο, στην οποία υπήρχε μία έκπληξη, η on stage εμφάνιση του γιου της, Δημήτρη Σχοινά (δείτε εδώ την έκπληξη που της έκανε στα γενέθλιά της).

Μοναδικές στιγμές με την Καίτη Γάρμπη

Η Καίτη Γαρμπή εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία, έχοντας στο πλευρό της, τον γιος της, Δημήτρη Σχοινά, ο οποίος ανοίγει τις συναυλίες της. Είναι γεγονός πως συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον γιο της και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιήσει πολύ επιτυχημένες και μοναδικές εμφανίσεις.

Μια από αυτές ήταν πριν μερικές ημέρες, όπου εμφανίστηκαν μαζί στο Βεάκειο θέατρο, με την Καίτη Γαρμπή να τραγουδά τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και χιλιάδες φωνές να την συνοδεύουν...

Έφερε τα πάνω κάτω η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στο Βεάκειο
Έφερε τα πάνω κάτω η εμφάνιση της η Καίτη Γαρμπή

Κάνει throwback και συγκινεί 29 χρόνια μετά - Το βίντεο από την συμμετοχή της στη Eurovision

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αναδρομή στα παλιά, καθώς πρόσφατα μας χάρισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο από παλιό video clip της, έτσι και αυτή τη φορά η Καίτη Γαρμπή, με αφορμή τη Eurovision που διανύουμε, έκανε μία υπέροχη ανάρτηση γεμάτη μνήμες και υπέροχες μουσικές στιγμές αλλά και Ελληνική περηφάνια.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια είχε συμμετάσχει στη Eurovision το 1993 όταν δέχτηκε πρόταση από την ΕΡΤ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό. Εκείνη την αποδέχτηκε, ταξίδεψε στην Ιρλανδία, τραγούδησε το "Ελλάδα, Χώρα Του Φωτός" και κατέκτησε την 9η θέση με 64 βαθμούς στις 15 Μαΐου του 1993.

Έτσι λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο γράφοντας στη λεζάντα μόνο τη λέξη "Συγκίνηση"...