Καίτη Γαρμπή: Έμεινε "κάγκελο" με την τρυφερή έκπληξη του γιου της επί σκηνής για τα γενέθλιά της

«Από τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καίτη Γαρμπή: Έμεινε

Πριν από λίγες ημέρες η Καίτη Γαρμπή γιόρτασε τα γενέθλιά της (αυτή είναι η πραγματική της ηλικία) κι όπως ήταν αναμενόμενο η γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε δεκάδες τρυφερές ευχές τόσο από τους θαυμαστές της όσο και από φίλους και συγγενείς.

Να τονίσουμε πως η ίδια μαζί με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά συνεργάζονται για πρώτη φορά καθώς η Καίτη Γαρμπή έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία. Έτσι λοιπόν το βράδυ της συναυλίας όπου έγινε στην Θεσσαλονίκη η γνωστή ερμηνεύτρια δέχτηκε μια άκρως τρυφερή έκπληξη από τον γιο της.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σχοινάς κρατούσε στα χέρια του μια τούρτα υπερπαραγωγή αφού ήταν τριώροφη, με την μητέρα του από την άλλη να μένει 'παγωτό".

Η τρυφερή έκπληξη που δέχτηκε η Καίτη Γαρμπή για τα γενέθλιά της

«Μόνο αγάπη χρειάζεται η ζωή μας» - ''Στάζει'' μέλια η ερωτική εξομολόγηση της Γαρμπή για τον Σχοινά

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς αποτελούν ένα υπόδειγμα ζευγαριού σχετικά με το πως η φλόγα του έρωτα δεν σβήνει με το πέρας του χρόνου, αλλά αντιθέτως δυναμώνει. Η τραγουδίστρια ούσα πολύ ενεργή στα social media, έκανε ένα post στο Instagram εκφράζοντας για άλλη μια φορά δημόσια την αγάπη της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετράει 25 χρόνια μαζί και η Γάρμπη θέλησε με μια φωτογραφία του παρελθόντος να γράψει λόγια αγάπης στον άντρα της. Συγκεκριμένα, δανείστηκε στοίχους του μεγαλύτερου εν ζωή ερωτικού τραγουδιστή, του Γιάννη Πάριου. Αναμφίβολα ο Σχοινάς θα ένιωσε πολύ όμορφα με την κίνηση αυτή, καθώς και εκείνος με τη σειρά του δηλώνει συνέχεια τον θαυμασμό του προς την Καίτη.

H τρυφερή φωτογραφία της Καίτης Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά

«Μόνο αγάααπη χρειάζεται η ζωή μας, όλα τα χρόοονια που θά μαστε μαζίιι, @dionisis_sxoinas αγάπη μου!» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.