«Η Καίτη θα μπορούσε να γίνει πολιτικός...» - Ο Διονύσης Σχοινάς αποθέωσε τη σύζυγό του

«Είναι η γυναίκα που έβλεπα στα όνειρά μου ότι θα παντρευτώ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η Καίτη θα μπορούσε να γίνει πολιτικός...» - Ο Διονύσης Σχοινάς αποθέωσε τη σύζυγό του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (15/2) ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με την Καίτη Γαρμπή, ενώ δε δίστασε να αποθεώσει τη σύζυγό του για τη δράση που έχει στα social media.

Η Καίτη Γαρμπή άλλωστε είναι μία γυναίκα που δε διστάζει να τοποθετηθεί για θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και να πει ξεκάθαρα την άποψή της.

Οι δηλώσεις του Διονύση Σχοινά για την Καίτη Γαρμπή

«Με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτούν “όλα καλά με την Καίτη;” επειδή δεν συνεχίσαμε στο σχήμα. Κουκουρούκου γιαχνίτσα. Εμάς μας έκατσε. Σε βρήκα με βρήκες. Η Καίτη ήταν η γυναίκα που έβλεπα στα όνειρά μου ότι θα παντρευτώ.

Χαίρομαι πάρα πολύ για την δραστηριοποίηση της Καίτης στα social. Έχει τρομερή τοποθέτηση η τύπισσα, το ξέρω 25 χρόνια και χαίρομαι που το έχει μάθει και ο κόσμος. Δεν πήγαν τσάμπα τα βιβλία που διάβασε. Εγώ που την ξέρω, το μυαλό της είναι καταπληκτικό. Θα μπορούσε πολύ άνετα να γίνει πολιτικός», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στο περιστατικό που έγινε με τον Σάκη Ρουβά, ο Διονύσης Σχοινάς είπε: «Πρέπει να προσέχουμε πολύ τι λέμε όταν μιλάμε στα Μέσα. Πρέπει να προσέχουμε πώς τοποθετούμαστε κι αν πρέπει να τοποθετηθούμε. Όταν άκουσα τον Σάκη είπα “Ώ, ρε γαμώτο”!», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σχοινάς.

«Έχω φύγει από το σπίτι πολλές φορές»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Καίτη Γαρμπή και αποκάλυψε πως κατά τους τσακωμούς τους φεύγει από το σπίτι αλλά επιστρέφει μετά από τρία λεπτά.

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε επίσης για τον γιο του και για την υπέροχη σχέση που έχουν καθώς και για τα τηλεοπτικά «σκουπίδια» που δεν αντέχει να βλέπει.

«Στην τηλεόραση δεν βλέπω τα σκουπίδια, που είναι κάποιες ώρες κάποιες εκπομπές. Αυτά τα ριάλιτι που μαζεύονται γυναίκες, τα ριάλιτι τα ψεύτικα. Ο κόσμος θέλει αλήθεια. Δεν μπορεί το στημένο. Ο κόσμος το πετάει.

Με την Καίτη Γαρμπή είμαστε μαζί 25 χρόνια. Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές και έχω φύγει πολλές φορές από το σπίτι αλλά για 3 λεπτά. Με έναν άνθρωπο που αγαπιέσαι τόσα χρόνια, φεύγεις για να μην πεις την παραπάνω κουβέντα που μένει. Ξαναγυρίζεις πίσω και είναι όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σχοινάς.