Τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του γιου του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή

Τράβηξε όλα τα βλέμματα στη συναυλία των γονιών του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του γιου του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή

Η πρώτη συναυλία μετά τα νέα μέτρα κορωνοϊού πραγματοποιήσαν το βράδυ της Δευτέρας η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Μεταξύ των πολλών παρευρισκόμενων ήταν φυσικά και ο μοναχογιός τους, Δημήτρης, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τους γονείς του.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν φυσικά εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι με τον γιο του και μάλιστα όπως είδαμε αποφάσισε να κάνει και μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης έκανε κάποιες ξανθές ανταύγειες, οι οποίες του πηγαίνουν αρκετά!

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Δημήτρη Σχοινά

Τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του Δημήτρη Σχοινά στα μαλλιά

Τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του Δημήτρη Σχοινά

Ο Δημήτρης Σχοινάς γύρισε το πρώτο του βίντεο κλιπ

Ο γιος της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά μεγάλωσε και ακολουθεί πιστά τα βήματα των επιτυχημένων γονιών του στο χώρο της μουσικής. Μάλιστα, γύρισε και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και το πρώτο του βίντεο κλιπ.

Ο Δημήτρης Σχοινάς, ο οποίος είναι ολόιδιος με τον μπαμπά του, έκανε το βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι «Όλα μαζί» και η υπερήφανη μανούλα του, δε θα μπορούσε να μην το σχολιάσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς γιος

Μοιράστηκε λοιπόν με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ μικρό στιγμιότυπο από το βίντεο κλιπ και έγραψε: «Το πρώτο του κλιπ! Μεγάλη συγκίνηση! Καλή επιτυχία αγόρι μας».

Καίτη Γαρμπή: «Το παιδί μας πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε» - Η ανάρτηση για την επίθεση στον Σταθμάρχη

Η Καίτη Γαρμπή θέλησε να πάρει θέση μετά το σοκαριστικό περιστατικό, όπου δυο ανήλικα αδέρφια επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα Σταθμάρχη του μετρό. Ειδικά, μετά τις δηλώσεις της μητέρας τους, τοποθετήθηκε με ανάρτηση στο Twitter.

H Καίτη Γαρμπή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αρκετές φορές τα tweets και οι αναρτήσεις της για θέματα της επικαιρότητας γίνονται viral.

«Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!», έγραψε η Καίτη Γαρμπή και αποθεώθηκε από χρήστες της πλατφόρμας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως η Παιδεία δεν έχει καμία σχέση και την ηθική και τον σεβασμό, ενώ άλλοι χάρηκαν που δημόσια πρόσωπο μίλησε για πρώτη φορά για το εν λόγω περιστατικό.

Καίτη Γαρμπή Twitter

Καίτη Γαρμπή Twitter για επίθεση Σταθμάρχη

Καίτη Γαρμπή για επίθεση σταθμάρχη