Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Θα δεχτούν και ανεμβολίαστους στην συναυλία τους - Η ανακοίνωση τους

«Όλοι οι καλοί χωράνε! Να έρθετε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Θα δεχτούν και ανεμβολίαστους στην συναυλία τους - Η ανακοίνωση τους

Έτοιμοι για να δώσουν συναυλία την Δεύτέρα 19 Ιουλίου είναι η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, με το ζευγάρι να ανακοινώνει αν μπορούν να παρευρεθούν και τα άτομα που δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί.

Η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια, που πολύ συχνά αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλησε να τους ενημερώσει για το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η συναλία λόγω των μέτρων, αποκαλύπτοντας πως πως δεν θα υπάρξει διαχωρισμός ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη.

Η ανακοίνωση Γαρμπή - Σχοινά

«Αγαπημένοι μου καλησπέρα! Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης σε παραστάσεις ανοιχτών θεάτρων δεν γίνεται διαχωρισμός εμβολιασμένων και μη ούτε το κοινό υποχρεούται να προσκομιστεί τεστ. Οι θέσεις σας είναι αριθμημένες, υπάρχει απόσταση μεταξύ τους. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, όμως, ο Διονύσης και εγώ επιλέξαμε να βάλουμε λιγότερο κόσμο από το 65% που επιτρέπεται.

Όλοι οι καλοί χωράνε. Σας περιμένουμε στο Κατράκειο Θέατρο. Να έρθετε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος! Θα γίνει χαμός!», είπε η τραγουδίστρια.

Ενώ στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή έχετε ανησυχήσει τι θα γίνει με τη συναυλία τη Δευτέρα, θα σας τα πω εγώ! Μη μου ανησυχείτε! Θα ειμαστε ασφαλείς και θα περάσουμε τέλεια!!! #KaitiGarbi #DionysisSxoinas».

«Ντροπή! Δε θα στήριζα ποτέ τέτοιες...»

Έξαλλη έγινε η Καίτη Γαρμπή με ένα περιστατικό που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έσπευσε να πάρει θέση, όπως άλλωστε έχει κάνει και με άλλα θέματα που αφορούν την κοινωνία και όχι μόνο. Όπως για παράδειγμα, η ανάρτηση που είχε κάνει μετά το περιστατικό με τον 22χρονο στην Νέα Σμύρη.

Συγκεκριμένα, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο, το οποίο δημιουργήθηκε για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας, και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με πολλούς χρήστες των social media να το έχουν κάνει αναπαραγωγή και να ξεσπούν.

Στο εν λόγω βίντεο - διαφημιστικό σποτ, η γυναίκα παρουσιάζεται ως ένα κομμάτι μιας αναπαραγωγικής διαδικασίας με επιπτώσεις στη «δημοσιονομική» πολιτική μιας χώρας, χωρίς το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης. Την ώρα που προσπαθούμε να πάμε μπροστά, η κίνηση αυτή μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω.

Η Καίτη Γαρμπή, η οποία προσκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες να συμμετάσχει στο Συνέδριο, μόλις είδε το διαφημιστικό που έφτιαξαν, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως δεν στηρίζει τέτοιου είδους απόψεις.

«Πριν από μερικές εβδομάδες που ζητήθηκε από τον γυναικολόγο που με βοήθησε μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης να φέρω στον κόσμο το παιδί μου, να κάνω ένα βίντεο όπου θα απευθύνω πρόσκληση για το συνέδριο γονιμότητας. Επειδή του χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη, δέχτηκα να το κάνω.

Πριν από λίγο όμως, είδα το προωθητικό βίντεο και εξεπλάγην. Εδώ παρουσιάζουν τη γυναίκα σαν ένα κομμάτι της αναπαραγωγικής διαδικασίας χωρίς το δικαίωμα ελεύθερης βούλησης. Ντροπή! Δε θα στήριζα ποτέ τέτοιες προσεγγίσεις και εννοείται πως εγώ και Διονύσης δεν θα είμαστε εκεί», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή σε insta story της.

Καίτη Γαρμπή 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας